| Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. | |
|
+29denizz mujdem88 yasemin_esra Gonca agresif_cadı Yeliz mutsuz_angel naime_gözde össlleemmm Blood-Money yusra_doktorlar aytaç Sibel Fatih_Naz Boleyn **cadıkısss** +_Gözde_+ no_nick_no_problem kübra_gözde arslansda adaa siNem _yagmur_ KumsaL Tatlı_cadı merve_duygu *Gözde* _almina_ ASLI 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mujdem88 Forumun heveslisi
Yaş : 36 Doğum tarihi : 07/11/88 Mesaj Sayısı : 69 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 6:13 pm | |
| aileymiş ne aile ama peh... ben zaten ailenize alsanızda girmem sıınf farkı var ayrıca kavganızda yer edinmeyede uğraşmıyorum bu benimde kavgam ve düşüncelerimi sonuna kadar savunurum istedinizi diin umrumda diil ben a&d ve z&s yi sonuna kadar istediğim gibi savunurum savunanlarada yardımcı olurum bu sizi ne ilgilendiriyo anlamdım sizler kontaksınız bi şok yaratmaya uğraşıyorsunuz ama tabi ki bu olmıcak daha ortada ilişkisi bile olmayan 2 ismin fanlarıyla hiç uğraşamam zaten yoksunuz ki | |
|
| |
denizz üye
Yaş : 34 Doğum tarihi : 01/03/90 Mesaj Sayısı : 9 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Fan Clup : Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 6:27 pm | |
| - mujdem88 demiş ki:
- aileymiş ne aile ama peh... ben zaten ailenize alsanızda girmem sıınf farkı var ayrıca kavganızda yer edinmeyede uğraşmıyorum bu benimde kavgam ve düşüncelerimi sonuna kadar savunurum istedinizi diin umrumda diil ben a&d ve z&s yi sonuna kadar istediğim gibi savunurum savunanlarada yardımcı olurum bu sizi ne ilgilendiriyo anlamdım sizler kontaksınız bi şok yaratmaya uğraşıyorsunuz ama tabi ki bu olmıcak daha ortada ilişkisi bile olmayan 2 ismin fanlarıyla hiç uğraşamam zaten yoksunuz ki
katılıyorum cnm ayrıca biz yüzsüz falan değiliz benim bu sitede hala olmamın sebebi gerçek bir a-d fanı olmam ve sonuna kadarda bu tartışmada varım sonuna kadar a-d ciyim her nekadar siz bizleri istemesenizde evet varız | |
|
| |
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| |
| |
kübra_gözde Yönetici
Yaş : 33 Doğum tarihi : 02/11/91 Nerden : Samsun Mesaj Sayısı : 2390 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:32 pm | |
| maşallah herşeye cevap vermişinde bişeyi unutmuşun git yaşıtlarınla kavga et dedik yaşıtın yok burda denizmisin nesin sonradan gelme şahıs muhattabım bile deilsin o müjdem midir nedir kendini savunuo sana gerek yok adcisende adcisin kanıtlamana gerek yok sirk deil burası herkez kendini tanıtmıoo uğraşamam dion uğraşıon bu senin uğraşmamış halinmi | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
| |
Fatih_Naz Moderatör
Yaş : 32 Doğum tarihi : 19/09/92 Nerden : Sigaramın Dumanından İş/Hobiler : hobim:gitar çalmak Lakap : fato Mesaj Sayısı : 198 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:49 pm | |
| - +_Gözde_+ demiş ki:
- denizz demiş ki:
- mujdem88 demiş ki:
- aileymiş ne aile ama peh... ben zaten ailenize alsanızda girmem sıınf farkı var ayrıca kavganızda yer edinmeyede uğraşmıyorum bu benimde kavgam ve düşüncelerimi sonuna kadar savunurum istedinizi diin umrumda diil ben a&d ve z&s yi sonuna kadar istediğim gibi savunurum savunanlarada yardımcı olurum bu sizi ne ilgilendiriyo anlamdım sizler kontaksınız bi şok yaratmaya uğraşıyorsunuz ama tabi ki bu olmıcak daha ortada ilişkisi bile olmayan 2 ismin fanlarıyla hiç uğraşamam zaten yoksunuz ki
katılıyorum cnm ayrıca biz yüzsüz falan değiliz benim bu sitede hala olmamın sebebi gerçek bir a-d fanı olmam ve sonuna kadarda bu tartışmada varım sonuna kadar a-d ciyim her nekadar siz bizleri istemesenizde evet varız aileydik !!! ama sizin gibi kendini bilmezler gelince malesef kalmadı ailee ! ne biçim fan yha ikisinden başka kimse yok onlar korkuo galiba onların yerine sizmi varsınız sonradan gelme şahıslar numune bunlar gözde bidha bulunmaz bulunmayan hint kumaşı kusura bakmayın diğerlerine sölüorum defolun yhaa istenmiyosunuz naş.... aslıdan duycağım uyarı umrumda deil... savunanlara yardımcı olmasan şaşardım zaten evet arkiler kiralık avukat istiosanız tam adresi müjdem88 sağolsun gördüm avukatlığını on numara sen bizim ailemize kurban ol noldu şimdi bunumu kıskandın Anti ad deil anti ADCİLER | |
|
| |
kübra_gözde Yönetici
Yaş : 33 Doğum tarihi : 02/11/91 Nerden : Samsun Mesaj Sayısı : 2390 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:50 pm | |
| yürü be fth km tutr sni koçm ynndayz dwm | |
|
| |
arslansda Co-Admin
Yaş : 32 Doğum tarihi : 22/03/92 Mesaj Sayısı : 762 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:51 pm | |
| - kübra_gözde demiş ki:
- yürü be fth km tutr sni koçm ynndayz dwm
ewt fthh dewammm | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
Yaş : 32 Doğum tarihi : 19/09/92 Nerden : Sigaramın Dumanından İş/Hobiler : hobim:gitar çalmak Lakap : fato Mesaj Sayısı : 198 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:55 pm | |
| sağolun noldu müjde kalmı geldi yaz yaz çekinme | |
|
| |
kübra_gözde Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:56 pm | |
| walal yha yaz çknme cnm :Dybncı yhokk | |
|
| |
arslansda Co-Admin
Yaş : 32 Doğum tarihi : 22/03/92 Mesaj Sayısı : 762 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 7:58 pm | |
| bncede cm yha yz ybncı yhokkk | |
|
| |
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 8:07 pm | |
| bncede yaz biz yabancımıyız cnm | |
|
| |
mujdem88 Forumun heveslisi
Yaş : 36 Doğum tarihi : 07/11/88 Mesaj Sayısı : 69 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 1:29 am | |
| haha bana mı kal geldi bana şuan gülme krizdeyim bana kal geldi beni tanıyan birine söyleseniz bunu dünyada bana söylencek en son sözcüklerden biri olduğunu anlardınız benim herkese herşeye vericek bi cevabım vardır ama daha öncede belirttim ve artık çok sıkıldım sizinle uğraşmaktan dicek bişey bulamıyorum buluyorumda neyse yani duygularımı ifade edemiyorum size ne desem boş... ha birde unutmadan cnm manım noluoz yılışmayalım lütfen sevmem her şahsiyetin yada şahsiyetsizin bana cnm demesini siz kafanısa göre takılın olmas mı istedinizide yazın nasıl olsa takan yok çokta fifi yani cümlemden anladığınızı sanıyorum bundan sonra cvp vermicem dedim bilmem anladınız mı malum kontaklar var ya acıdım tercüme ettim herkes yapmas böyle he biçok cümleyi anlamayıp saçma sapan konuşanlarınıs çok o yüsden yani neyse anlamayanları görürüz nasıl olsa | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 1:14 pm | |
| of burada ne tartışma olmuş böyle ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim | |
|
| |
kübra_gözde Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 4:16 pm | |
| tabi ksm sölick szn yok bzmle de baş edemedn yaş knusuna grmion hyrdr bi srn wr yaşta!!! snn cwp wrmeyn hln bu mu kusm haha glim şhisiytsz walal bi tk şahsiytsz wr o da sn hala istenlmeyn yrdesn hıh =))açık açık defol dioz anlamıo !!Akıllı!! | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:36 pm | |
| - adaa demiş ki:
- of burada ne tartışma olmuş böyle
ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim bencede girme sus | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:38 pm | |
| - Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim bencede girme sus gerçi girmeek elde değil ama ne yapıcaksın en iyisi aldırmıcam zaten aldırmıyorum ayrıca girip girmemem seni ilgilendirmez | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:40 pm | |
| - adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim bencede girme sus gerçi girmeek elde değil ama ne yapıcaksın en iyisi aldırmıcam zaten aldırmıyorum ayrıca girip girmemem seni ilgilendirmez gir girme beni ilgilendirmio kavgaya karışma yetr...! | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:44 pm | |
| - Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim bencede girme sus gerçi girmeek elde değil ama ne yapıcaksın en iyisi aldırmıcam zaten aldırmıyorum ayrıca girip girmemem seni ilgilendirmez gir girme beni ilgilendirmio kavgaya karışma yetr...! nedenmiş o bilki j-g fanıyım belki onu savunıcam sana ne oluyo | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:47 pm | |
| - adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim bencede girme sus gerçi girmeek elde değil ama ne yapıcaksın en iyisi aldırmıcam zaten aldırmıyorum ayrıca girip girmemem seni ilgilendirmez gir girme beni ilgilendirmio kavgaya karışma yetr...! nedenmiş o
bilki j-g fanıyım belki onu savunıcam sana ne oluyo çünkü yeni insanları kavgamıza katmıyoruz ...! açık oldumu dha açayım istersen jgci olamazsın belli onlara benzer bi yanın var... imzanda yazıo ölümüne sz ad die jgyi nsl savuncan gerçi savunma sizin savunmanıza kalmadı onlar... | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 6:48 pm | |
| - Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
ama herkez kırıcı konuşuyo bence böyle plmiklere gerek yok biz bir aileyiz bu ailede dizimiz gibi yok olmasın bnce neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece dydulrım belirtmek istedim bencede girme sus gerçi girmeek elde değil ama ne yapıcaksın en iyisi aldırmıcam zaten aldırmıyorum ayrıca girip girmemem seni ilgilendirmez gir girme beni ilgilendirmio kavgaya karışma yetr...! nedenmiş o
bilki j-g fanıyım belki onu savunıcam sana ne oluyo çünkü yeni insanları kavgamıza katmıyoruz ...! açık oldumu dha açayım istersen ben yeni değilim önceki mesajlara bakarsna anlarsın ayrıca bunu kişisel bir tartışmaya dözüştürmeyelim benimle bir sorunun varsa o başka o zaman söylersin | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 7:29 pm | |
| | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 7:34 pm | |
| - +_Gözde_+ demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
- Fatih_Naz demiş ki:
- adaa demiş ki:
bilki j-g fanıyım belki onu savunıcam sana ne oluyo çünkü yeni insanları kavgamıza katmıyoruz ...! açık oldumu dha açayım istersen ben yeni değilim önceki mesajlara bakarsna anlarsın ayrıca bunu kişisel bir tartışmaya dözüştürmeyelim benimle bir sorunun varsa o başka o zaman söylersin eft cnm yeni deilsin ama kavgamızda yoksun onu demek istiyo fatih seninle bi sorunu yok bence bu genel bişey yni bnm için öyle keşke kavgada olmasa ama başlamış bi kere ateşkes falan yapsanız bari | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Çarş. Nis. 15, 2009 7:44 pm | |
| | |
|
| |
| Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. | |
|