| Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. | |
|
+29denizz mujdem88 yasemin_esra Gonca agresif_cadı Yeliz mutsuz_angel naime_gözde össlleemmm Blood-Money yusra_doktorlar aytaç Sibel Fatih_Naz Boleyn **cadıkısss** +_Gözde_+ no_nick_no_problem kübra_gözde arslansda adaa siNem _yagmur_ KumsaL Tatlı_cadı merve_duygu *Gözde* _almina_ ASLI 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Blood-Money Gelişmiş Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 24/02/95 Nerden : "AD"ana İş/Hobiler : alışveriş yapmak,müzik dinlemek... Lakap : SüSLü Mesaj Sayısı : 166 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 09/02/09
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
| |
Gonca Prenses
Yaş : 32 Doğum tarihi : 04/01/92 Nerden : izmir Lakap : Hemşire Hanım Mesaj Sayısı : 129 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. C.tesi Nis. 11, 2009 2:06 pm | |
| | |
|
| |
KumsaL Forumun Vazgeçilmezi
Yaş : 30 Doğum tarihi : 05/09/94 Nerden : hadiSє'мiη γaηıηdaη---єuяσωiSiση 2oo9 мσSćσw İş/Hobiler : düм тєк тєк-dσuвLє LiFє Lakap : hdSвL Mesaj Sayısı : 2475 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. C.tesi Nis. 11, 2009 2:53 pm | |
| Sevgili yaparak diziyi bitirdiller... Yani sonsuza dek mutlu yaşayacaklar onlar... | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
Yaş : 32 Doğum tarihi : 19/09/92 Nerden : Sigaramın Dumanından İş/Hobiler : hobim:gitar çalmak Lakap : fato Mesaj Sayısı : 198 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 02/11/08
| |
| |
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. C.tesi Nis. 11, 2009 7:16 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. C.tesi Nis. 11, 2009 8:41 pm | |
| | |
|
| |
arslansda Co-Admin
Yaş : 32 Doğum tarihi : 22/03/92 Mesaj Sayısı : 762 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. C.tesi Nis. 11, 2009 8:50 pm | |
| | |
|
| |
yasemin_esra Ayın Üyesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 06/05/92 Nerden : Www.YaseminErgene.Net İş/Hobiler : Photoshop Lakap : Photoshop Kraliçesi Mesaj Sayısı : 129 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Paz Nis. 12, 2009 7:01 pm | |
| ben duyguyuda arslanıda seviyorum ama birlikte olmalarını istemiodum yani hala şüphelerim var arslan gerçekten aşık oldumu die eğer jülideye yaptığını yapıp aldatırsa kullanırsa duyguyu çok üzülürüm duygu adına... | |
|
| |
KumsaL Forumun Vazgeçilmezi
Yaş : 30 Doğum tarihi : 05/09/94 Nerden : hadiSє'мiη γaηıηdaη---єuяσωiSiση 2oo9 мσSćσw İş/Hobiler : düм тєк тєк-dσuвLє LiFє Lakap : hdSвL Mesaj Sayısı : 2475 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Paz Nis. 12, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
Yaş : 32 Doğum tarihi : 19/09/92 Nerden : Sigaramın Dumanından İş/Hobiler : hobim:gitar çalmak Lakap : fato Mesaj Sayısı : 198 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Paz Nis. 12, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
aytaç Forum gezgini
Yaş : 31 Doğum tarihi : 13/03/93 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Türkish RAP Lakap : ataç Mesaj Sayısı : 37 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Fan Clup : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Paz Nis. 12, 2009 7:45 pm | |
| | |
|
| |
mujdem88 Forumun heveslisi
Yaş : 36 Doğum tarihi : 07/11/88 Mesaj Sayısı : 69 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 3:33 am | |
| ya artık başlığı işgal etmeseniz diyorum burası onların konuşma alanı siz gelip kötülüyosunuz a& çifti var ve az da olsak biz onları seviyoruz... | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 3:27 pm | |
| - mujdem88 demiş ki:
- ya artık başlığı işgal etmeseniz diyorum burası onların konuşma alanı siz gelip kötülüyosunuz a& çifti var ve az da olsak biz onları seviyoruz...
admin oalrak biz bişey demiyoruz sana ne oluo ? karışma lütfen ... | |
|
| |
denizz üye
Yaş : 34 Doğum tarihi : 01/03/90 Mesaj Sayısı : 9 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Fan Clup : Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 3:33 pm | |
| - +_Gözde_+ demiş ki:
- mujdem88 demiş ki:
- ya artık başlığı işgal etmeseniz diyorum burası onların konuşma alanı siz gelip kötülüyosunuz a& çifti var ve az da olsak biz onları seviyoruz...
admin oalrak biz bişey demiyoruz sana ne oluo ? karışma lütfen ... mujdeme katılıyorum admin olmasak bile buraya üyeyiz ve bu siteyi bu hala getirenler bu kadar çok sevilmesini ve duyulmasını sağlanlarda bizleriz şuana kadar tartışma yaratacak bir şekilde konuşmadım ben a-d çiftini seviyorum ve sevicemde bence birbirlerine çok yakışıyorlar isteyen istediği görüşe sahip olabilir bende sizlerinde gözrüşüne saygı duyuyorum benim gibi düşünen yada çokk daha farklı düşünen arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum.Onlardan ricam onlarında bizlere saygı duyması ve bu kadar kırıcı olmaması.Sonuşta burada bir aile sayılırız farklı görüşlere sahip olsak bile. | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 8:12 pm | |
| - denizz demiş ki:
- +_Gözde_+ demiş ki:
- mujdem88 demiş ki:
admin oalrak biz bişey demiyoruz sana ne oluo ? karışma lütfen ... mujdeme katılıyorum admin olmasak bile buraya üyeyiz ve bu siteyi bu hala getirenler bu kadar çok sevilmesini ve duyulmasını sağlanlarda bizleriz şuana kadar tartışma yaratacak bir şekilde konuşmadım
ben a-d çiftini seviyorum ve sevicemde bence birbirlerine çok yakışıyorlar isteyen istediği görüşe sahip olabilir bende sizlerinde gözrüşüne saygı duyuyorum benim gibi düşünen yada çokk daha farklı düşünen arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum.Onlardan ricam onlarında bizlere saygı duyması ve bu kadar kırıcı olmaması.Sonuşta burada bir aile sayılırız farklı görüşlere sahip olsak bile. Burda bi aileyiz evet ama bu kendi çapımızda bi aile sizi aileden sayan yok ... admin yönetici bişey demio sana laf düşmez kapayın artık o susmayan çenenizi... | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 8:18 pm | |
| aynen Fatih katılıyorum arkandayım Konuşşş.... | |
|
| |
kübra_gözde Yönetici
Yaş : 33 Doğum tarihi : 02/11/91 Nerden : Samsun Mesaj Sayısı : 2390 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 8:22 pm | |
| bn arkanda diilm arkadaşm tam ynndaym dwrm (çoştn yaww =D ) | |
|
| |
ASLI Yönetici
Yaş : 34 Doğum tarihi : 01/09/90 Mesaj Sayısı : 1113 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 9:10 pm | |
| allah aşkına gözde kübra sizde bi kıvılcım atmayın yeteR.. | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Ptsi Nis. 13, 2009 9:14 pm | |
| Hem ayrıca senin üyeliğinede ihtiyacı yok bu sitenin sen olmasanda olurdu yani bu lafım denize gözde kübra sağolun aslı ben napıyım yha kendini bilmez çok ezip geçmelerine izin veremem heralde.. ben vazgeçmiycem bunlarla tartışmaktan eminim gözdeyle kübrayda vazgeçmicek devam tam gaz... kendini bilmezlere haddini bildirmenin vakti geldi geçio bilee... | |
|
| |
mujdem88 Forumun heveslisi
Yaş : 36 Doğum tarihi : 07/11/88 Mesaj Sayısı : 69 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 12:46 am | |
| - denizz demiş ki:
- +_Gözde_+ demiş ki:
- mujdem88 demiş ki:
admin oalrak biz bişey demiyoruz sana ne oluo ? karışma lütfen ... mujdeme katılıyorum admin olmasak bile buraya üyeyiz ve bu siteyi bu hala getirenler bu kadar çok sevilmesini ve duyulmasını sağlanlarda bizleriz şuana kadar tartışma yaratacak bir şekilde konuşmadım
ben a-d çiftini seviyorum ve sevicemde bence birbirlerine çok yakışıyorlar isteyen istediği görüşe sahip olabilir bende sizlerinde gözrüşüne saygı duyuyorum benim gibi düşünen yada çokk daha farklı düşünen arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum.Onlardan ricam onlarında bizlere saygı duyması ve bu kadar kırıcı olmaması.Sonuşta burada bir aile sayılırız farklı görüşlere sahip olsak bile. konuş deniz'cim budur... ayrıca siz her ne kadar burda yönetici bilmem ne olsanızda üyeler olmadan yöneticiliğiniz bi halta yaramaz bunu unutmayın... bişey daha böyle yönetciyiz falan deyipte taraf tutamazsınız tmm mı herkes sizin gibi düşünmek zorunda diil yöneticiyiz die işinize geldiği gibi davranamazsınız madem burda a&d yi sevmiyosunuz buraya doktorlar fan club adını koymayın özellikle a&d olmak üzere z&s cileride istemiyosunuz o zaman a&d ve z&s cileri silin buraya henüz ilişikileri bile ollmayan saçma bi çiftin adını yazın yani j&g e&l ye bişey demiyorum en azından sizler gibi haksızlık yapmam 3 yıllık büyük bi aşka hiç gibi davranmam yani sizin z&s ye davrandığınız gibi.neyse ne diyodum a6D ve z&s çiftide doktorlar'ın içinde bi parça olduğu için ve sizde bizi burda istemediğiniz için bizi silin burayada j&g ve e&l fan diin en doğrusu bu kimse kimseyi kandırmasın... ayrıca fatih sende kendini bişey sanma yöneticileri arkana alıp millete saldırma dünya senin etrafında dönmüo gazlanıp duruyosun merak etme yakında o gaza birisi çakmak çakar | |
|
| |
Fatih_Naz Moderatör
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 2:18 pm | |
| - mujdem88 demiş ki:
- denizz demiş ki:
- +_Gözde_+ demiş ki:
- mujdem88 demiş ki:
ben a-d çiftini seviyorum ve sevicemde bence birbirlerine çok yakışıyorlar isteyen istediği görüşe sahip olabilir bende sizlerinde gözrüşüne saygı duyuyorum benim gibi düşünen yada çokk daha farklı düşünen arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum.Onlardan ricam onlarında bizlere saygı duyması ve bu kadar kırıcı olmaması.Sonuşta burada bir aile sayılırız farklı görüşlere sahip olsak bile. konuş deniz'cim budur... ayrıca siz her ne kadar burda yönetici bilmem ne olsanızda üyeler olmadan yöneticiliğiniz bi halta yaramaz bunu unutmayın... bişey daha böyle yönetciyiz falan deyipte taraf tutamazsınız tmm mı herkes sizin gibi düşünmek zorunda diil yöneticiyiz die işinize geldiği gibi davranamazsınız madem burda a&d yi sevmiyosunuz buraya doktorlar fan club adını koymayın özellikle a&d olmak üzere z&s cileride istemiyosunuz o zaman a&d ve z&s cileri silin buraya henüz ilişikileri bile ollmayan saçma bi çiftin adını yazın yani j&g e&l ye bişey demiyorum en azından sizler gibi haksızlık yapmam 3 yıllık büyük bi aşka hiç gibi davranmam yani sizin z&s ye davrandığınız gibi.neyse ne diyodum a6D ve z&s çiftide doktorlar'ın içinde bi parça olduğu için ve sizde bizi burda istemediğiniz için bizi silin burayada j&g ve e&l fan diin en doğrusu bu kimse kimseyi kandırmasın... ayrıca fatih sende kendini bişey sanma yöneticileri arkana alıp millete saldırma dünya senin etrafında dönmüo gazlanıp duruyosun merak etme yakında o gaza birisi çakmak çakar haha çok komiksin .. o kdr kavga etmek istiyosan git yaşıtlarınla kavga ett bu site sni kesmezz çakmak yakarsa bizde söndürürüzz... | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 2:22 pm | |
| yöneticiliğimiz bi halta yarar örneğin sizin gibileri banlayabiliriz kovabiliriz...siz kovuluosunuz ama yüzsüz gibi kalıosunuz sizin gibisinide ilk kez görüorum .istediğim gibide davranırım sen kendine bak.. siteyede istediğim adı koyarım seni istemiorum die sitenin adını deiştiremem sen bu deişikliklere deymezsin..sana en başında bu kavgaya girersen çıkamıcağını söylemiştim doğru bilmişim çıkamadın... biz sizi bırakın ailemize almaya kavgamıza bile ALMAYIZ..! ama siz hala ısrarla yer edinmeye çalışıyosunuz işte budur Yüzsüzlük..!!!
En son +_Gözde_+ tarafından Salı Nis. 14, 2009 3:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 3:40 pm | |
| | |
|
| |
kübra_gözde Yönetici
Yaş : 33 Doğum tarihi : 02/11/91 Nerden : Samsun Mesaj Sayısı : 2390 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. Salı Nis. 14, 2009 5:06 pm | |
| ne knşmşsnz brawo sze yha =) ewt canikom git yştlrnda kwga et yksa onlarla kwga etmeyi bceremio msn ha =D anlıorm ya da byn yşn bze denk ondn olablr a-d yi swmiorz ynetcyuz istedğimizi yprz hem gözde hklsn işimize çkk yrıo nese brass dğrlerine laf klsn çkk knşmm ama şnu untma e&l byk bi aşk sznki de nedr aşk mı yha sznki sze laf ytştrmek içn yazmıom bnları grkszsinz çnkü grksz kişilrlel işm olmz bn sdce dorulrı sawunuom fanımı swuom kwga edioz die kndinizi nimttn saymayn skn ha =D | |
|
| |
| Duygu arslan çifti hakkında yorumlar.. | |
|