| !..DoKtoRlaR..! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: !..DoKtoRlaR..! Paz Şub. 15, 2009 5:03 pm | |
| bende bir şeyler denedim 81.bölümden devam ediyorum sabah olur ve herkes hastahaneye gelir levent:günaydın ela:günaydın levent:bu gün bir asistana ihtiyacım var benimle çalışmak istermisin ? ela:sağolun levent bey ama olmaz başka bir hastam var ------------------- Ertesi gün levent:günaydın ela:günaydın levent:bu günde bir asistana ihtiyacım var benimle çalışırmısın ? ela:levent bunu yapmaktan vazgeç seninle çalışmak istemiorum benden uzak dur nolur der ve gider levent onun arkasından bakarken eylül yanına gelir eylül:merhaba levent:merhaba eylül:levent sen iimisin levent:sanırım hayır eylül:ne oldu levent: elayla konuştum benden uzak dur dedi ama ben bunu nasıl yapacığmı bilmiyorum ondan nasıl uzak duracam bilmiorum onu her gördüğümde içimden bişeler koparken ...sanırım yaptığım hatayı ödüyorum eylül:nese sonra görüşürüz levent:eylül sen iyimisin ? ---------------------- zenan:elaaaaaaa ela:ne oldu zenan zenan:nerdesin heryerde seni arıyorum ela:biraz hava almaya çıktımda zenan:ela sen ağladın mı ela:bak ne diecem bu akşam suat nasıl olsa nöbetçi giyom zaten fransada revanıda alıp bana gelsene ne dersin zenan:olur ama yinede ben bir suata sorayım suat:merhaba hanımlar zenan-ela:merhaba ela:nese sonra görüşürüz suat-zenan:tamam suat:aşkım iyisin demi kendini çok yorma zenan:iyiyim canım da suat:dası ne zenan:ela bu akşam beni evine çağırdıda gidiyyimmi sence ? suat:bitanem tabi git hem ben yokken senin hem elada yalnız die canı sıkılmaz zenan:seni seviyorum suat:ama ben daha çok seviyorum SorulaR1- levent elayı barışma için ikna edebilecekmi ? 2-elayı akşam ne gibi süpriz bekliyor ? beyenilirse devamı Gelcektir.herkezden yorum bekliyorum.. | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Salı Şub. 17, 2009 4:50 pm | |
| akşam olur ela eve gitmek için asansöre biner tabi arkasından leventte gelir sabahki olaydan sonra ilk defa karşılaşırlar levent:evemi ela:evet levent:suat söledi zenan sana geliyormuş ela:evet levent:yeter ela bu nereye kadar devam edicek ela:ne nereye kadar levent:bu kaçışma bu.. ela:levent sus levent lütfen sus ben zamanında birine azda olsa elimden geldiğince güvendim sevdim onunla yaşadığım bütün acılara rağmen evlenmeye kalkıştım ama o ne yaptı beni hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim bir kıyafetin ve hayatımın en güzel gününde beni terkketti şimdi ne yapayım onun yüzünden hiç gözyaşı dökmemiş gibi hiç acı çekmemiş gibi onu her gece hatırlayıp acımı biraz daha arttırmamış gibi herşeye devam etmemi istiyorsun levent:ela ben ela:yeter levent yeter ne olur beni biraz sevdiysen artık acı çekmemi istemiyorsan benden uzak dur lütfen tam o sırada asansör durur ve ela gider levent ise arkasından bakar ela ise eve geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlıyordur. levent ise teknede herşeyi dağıtmış eline bir içki almış elanın sölediklerini düşünüyordu. -------------------------------- Sonra birden kendi kendine konuşmaya başladı Levent:ya ne diyecekti onu nasıl terk ettiğini unuttun mu haklı sonuna kadar haklı sen kendin onu bilerek kaybettin aptal levent der ve ağlar.daha sonra dayanamayıp hastaneye gider.suatda onu görür Suat:levent senin burada ne işin var kötü bir şey mi oldu Levent:.... Suat:levent sen iyi misin en iyisi gel bir kahve alalım konuşalım Levent:tamam. sonra bir masaya otururlar. Levent:benim suçum Suat:elayla ilgili bir konu olduğunu anlamıştım zaten Levent:ne yapcam ben Suat benden uzak dur dedi nasıl yapcam bunu ondan nasıl uzak durucam hem de onu bu kadar çok.. Suat:bu kadar çok ne Levent:neyse boş ver Suat:aslında daha hiç bitmiş sayılmaz Levent:nasıl yani Suat:elaya git ona evliliğinin bir düzmece olduğunu sadece eylüle yardım etmek için onunla evlendiğini söyle Levent:bak Suat ben eylüle bir söz verdim bunu yapamam Suat:levent saçmalama ela gidip herkese sizin evliliğininizin bir düzmece olduğunu söylemeyecek ki Levent:bu neyi değiştirir ki Suat:en azından bilecek ki beni unutmamış sadece birine yardım etmiş der elada sende en azından aranızda sır kalmaz unutma sen elayı sırları yüzünden terkettin Levent:bilmiyorum Suat:bilmiyorum diyorsun ama gözlerin bunları bir an önce elaya söylemek için sabırsızlanıyor sanki levent:haklısın ama ne zaman Suat:hemen şimdi Levent:Suat saçmalama bu saatte Suat:bak istersen şimdi senin için izin alıp elalara gidebiliriz zenanla konuştum o bu gece elada kalacakmış eğer sende istersen Levent:tamam hadi gidelim Suat:tamam ama önce üstümüzü değiştirelim Levent:tamam -------------------------------- Saat gecenin 2 si olur.o sırada elayla zenanda yatmak için hazırlanıyorlardı sonra kapı çaldı Ela:zenan kim acaba Zenan:açmadan öğrenemeyiz Ela:tamam ama elimize bir şey alalım Zenan:nasıl yani Ela:ya zenan saat kaç bilmiyor musun bu saatte ya kapıya sapığın birisi gelmişse Zenan:haklısın Ela:açıyorum ve açar levent ve Suat leventin elinde her zamanki o beyaz çiçekler vardı Zenan:suat Ela:levent -------------------------- Zenan:gecenin bu saatinde Ela:sen niye geldin Levent:ela konuşmamız lazım Ela:benim seninle konuşacak bir şeyim kalmadı der ve yukarı çıkar Zenan:levent peşinden git Levent:tamam der ve elanın yanına gider Ela:çık buradan Levent:benimle konuşmadan olmaz Ela:tamam konuşalım Levent:biliyorum yaptığımı savunamam kendime kaç defa keşke onları en azından o gün o an demeseydim diye kendimi çok azarladım ela ama oldu zamanı geri getirmek keşke elimde olsaydı Ela:keşke Levent:belki zamanı geri getiremeyiz ama o anları tekrar yaşayabiliriz ela Ela:levent olmaz sen evlisin bende Levent:buraya aslında o meseleyi konuşmak için geldim biraz da Ela:nasıl yani Levent:bak ela ben sırf eylülle ona yardım etmek için evlendim Ela:levent ne diyorsun sen Levent:bak aslında eylülün küçük bir kızı var zamanında ona bakamadığı için onu yetimhaneye bırakmış yıllar sonrada yeniden buldu ona gerçek annesi olduğunu zorda olsa söyledi ama amcası kızı ona vermek istemedi dava açıldı inci mahkemede annesinde kalmak istediğini söyledi davaya bende gitmiştim sonra incinin amcası baktı olmuyor eylüle iftira atmaya başladı beni de aşığı olarak söyledi doğal olarak hakimde bundan etkilendi bende hakime eylülü kurtarmak için onun nişanlısı olduğumu ve çok yakında evleneceğimizi söyledim hakimde bir daha duruşma ayarladı evlilik cüzdanınızla beraber gelin dedi eylülle hemen evlendik mahkemeyi eylül kazandı ama amcası bu seferde evliliğimizin kurmaca olduğunu söyledi bu yüzden mahkeme bizi kontrol edecekti bir süre bu yüzden aynı evde kalmaya başladık ama bu süreçte yakında bitiyor her şey bu ela ben ömrüm boyunca hep seni sevdim... Ela:bunları bana niye anlatıyorsun Levent:ela bak ben Ela:görmüyor musun levent senin evliliğin ne kadar sahte ise benimkide bir o kadar gerçek ben kocama güvendim inandım oda bana güvendi inandı tamam belki ona aşık değilim ama mutluyum anlıyor musun onun eski bir karısı çıkmadı beni mertten kıskanmadı hatta onunla arkadaş bile oldu beni aldatmadı ondan bir şey gizlediğim niye bunu benden sakladın ela demedi çünkü niye sakladığımı biliyordu ben kendimce onu dertlerimden Korumuştum çünkü ben hayatım boyunca sorunlarımı tek başıma çözdüm kimse yoktu yanımda olanlara da zarar vermemek için hep sakladım dertlerimi ve beklide en önemlisi o beni düğünümde terk etmedi düğün günü onu odamda korkuyla beklerken yanıma geldi çok güzel olduğumu söyleyip elimi tutup beni nikah masasına götürdü oysa bunlar benim senden beklediğim şeylerdi olmadı levent olmadı lütfen bu saatten sonra kimse daha fazla yara almasın git buradan git lütfen -------------------------------- Aşağıda zenan ve Suat ta onları bekliyorlardı.. Zenan:ne konuştular acaba Suat:aşkım onu bunu bilmiyorum ama levent berbattı Zenan:elada aynen Suat:bu arada sevgili kızım nasıl Zenan:sevgili kızın çok iyi babası ama bu gece tutturdu bende babamı bekleyeceğim sabaha kadar diye ya elayla zar zor uyuttuk Suat:olsun aşkım bunlarda zamanla geçecek şeyler Zenan:ileride ne olacak acaba Suat:eğer bundan 24-25 senesini söylüyorsan sen huysuz bir kaynanana ben cici bir kayınpeder olucam Zenan:aa niye huysuz oluyorum ki ben Suat:yapma aşkım ya sence sen kızını benden bile kıskanırken şimdi bir erkek gelip onunla evlenecek ve sen hiç huysuzluk yapmayacak mısın Zenan:tamam yani belki biraz ama ya Suat hakkım değil mi ben o kadar büyüteyim o gelsin kızımı 2 dakikada isteyip alsın Suat:tamam aşkım en iyisi biz bunları 24-25 sene sonra konuşalım Zenan:bence de Suat:leventler ne yaptı acaba Zenan:bilmiyorum ama elanın hemen ikna olacağını sanmıyorum ------------------------- Elalar yukarıda Levent:son sözün bumu ela Ela:..evet Levent:peki ela ama yinede sana yaşattıklarım için özür dilerim Ela:levent Levent:şimdi gidiyorum ama ben bu gece bir şey öğrendim asla ama asla aşkımdan vazgeçmeyeceğim ben aşkımın her zaman arkasındayım ela o gün düğün günü sana aşkım bitti demedim sadece bir ilişkide olmayan gerekli şeyler yoktu bizim ilişkimizde bunu demiştim ama keşke demeseydim Ela:bunu biliyorum yoksa Burçinler bizi öldürürken alnına silah dayandığında son sözün olarak seni seviyorum ela demezdin ben senin aşkında hiç şüphelenmedim tıpkı benim aşkım gibi Levent:peki o zaman niye ela niye izin vermiyorsun elini tutup sana eskisi gibi bakmaya Ela:olmaz levent her şeyden geçtim insanların dedikosu bakışları tavırları bunlardan geçebilirim ama ya giyom eğer onu bırakırsam senin bana yaptığının ona yaptığımdan ne farkı kalır Levent:ela ama sen beni seviyorsun Ela:bazen aşk yeterli olmuyor levent.ama keşke olsaydı Levent:keşke .. bu arada bu çiçekler senin bilmiyorum belki benden sonra çöpe atarsın ama yinede sana vermek istiyorum ela hoşçakal der ve aşağıya iner..Yeni bölüm yorumlardan sonra.. | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! C.tesi Şub. 21, 2009 5:20 pm | |
| Aradan zaman geçer levent elanın yanına gider Levent:ela uygun musun ben müsaidimde Ela:tamam siz taburculuk işlemlerine başlayabilirisiniz Hasta:sağol kızım Ela:önemli değil efendim Ela:levent sen arka bahçeye git ben geliyorum Levent:tamam yürürken kendi kendine Levent:arka bahçeye dedi ona o çiçekleri verdiğim yer yani beni affedecek Ela:kusura bakma geciktim Levent:önemli değil Ela:bak levent Levent:ela bana söyleyeceğin ne olursa olsun sana neden bunu bana daha önce söylemedin demeyeceğim Ela:tamam levent ama şimdi söyleyeceklerimi sözlerimi bölmeden dinle Levent:tamam Ela:neler çektiğimizi oturup tekrar başa sararak sana anlatmamam gerek yok sanırım her şeyi kısaca söyleyicem dün sen gittikten sonra konuştuklarımızı düşündüm ve bir karar verdim bu bence ikimiz içinde en uygun olan şey ben .. ben Levent:ela hadi Ela:ben seninle olamam Levent çünkü ben eşime güvenip ona inanıyorum o da bana Levent:ne yani sen şimdi beni buraya bir daha asla birlikte olmayacağımızı söylemek için mi çağırdın Ela:evet neden ki Levent:ben ee şey Ela:ikimizce en doğru şey bu levent Levent:ikimiz için en doğru kararı sen tek başına veremesin ela Ela:tamam ama en azın dan benim kararım bu levent seninle asla olmaz artık..der ve kalkıp gider --------------------------------- Duygu:güney ahmeti gördün mü Güney:yo neden ki Duygu:ya birlikte kahve içecektik ama Güney:duygu noluyo bilelim yani Duygu:saçmalama Güney niye ki olmaz diye bir şey mi var Duygu:tamam tamam Ahmet:duygu heryerde seni arıyorum Güney:korkma oda seni Ahmet:ya öyle mi Güney:ay hemen nasıl da etkilendi neyse ben çifte kumruları yalnız bırakayım Duygu:ne diyor ya bu Ahmet:bilmem ama çokta kötü konuşmadı sanırım sence Duygu:Ahmet Ahmet:efendim Duygu:hadi gidelim Ahmet:iyi peki ---------------------------- Güney:jülide hanım Jülide:efendim Güney:nasılsınız Jülide:iyiyim güney sen Güney:iyi vallaha sizi görünce daha iyi oldum Jülide:efendim.. ? Güney:bak ne diyeceğim akşam anestezi barda oturup güzel bir kahve içelim mi Jülide:bilmiyorum güney Güney:lütfen jülide hanım.. Jülidel:gitmem lazım hoşçakal güney:peki.. ------------------------- levent ise odasının kapısını sertçe kapatır suatda içeri girer suat:ne oluyor böyle levent:ne olduğu yok istemiyor beni istemiyormuş suat:ela mı dedi levent:evet ikimiz içinde en doğru olan buymuş suat:levent seni üzmek istemem ama ela haklı olabilir levent:nasıl yani sende ayrı kalmamızın en doğrusu olduğunu mu düşünüyorsun suat:sonuçta o evli ve o böyle bir karar verdiyse kararını sorgulayamasın en iyisi onuda kendinide rahat bırak levent:sana inanamıyorum suat ben de seni arkadaşım sandım ne kadar üzgün olduğumu görmüyor musun suat suat:evet görüyorum ama belki şimdi üzülmen ileride daha çok üzelmeni engeller levent:saçmalık suat:iyi sen bilirsin der ve çıkar levent:Allah kahretsin der ve ağlamaya başlar ----------------------------- levent hastaneden çıkmak üzereyken ela ile karşılaşır levent:pişman olacaksın ela:levent lütfen levent:ileride keşke onun aşkına karşılık verseydim de onun yanında olsaydım diyeceksin beni hiç unutmayacaksın geri dönmek istediğin de ise artık çok geç olacak ela:levent bak ben levent:tamam ela bitti nasıl istersen bitti senden hiç olmadığım kadar uzak durucam belki aynı hastahanede çalışmamıza rağmen beni görmeyeceksin için rahat olsun bir daha sana aşkımı itiraf edip seni ne kadar çok sevdiğimi söyledikten sonra benimle olman için sana yalvardıktan sonra kendini benim boynuma atıp bana defalarca seni seviyorum levent dememek için kendini zor tutmyacaksın çünkü artık yokum umarım giyomla mutlu olursun beni merak etme seni en yakın zamanda unutucam tıpkı senin beni unuttuğun gibi der ve gider ela leventin arkasından baka kalır onun sözleri kulaklarında hala çınlıyordur unutucam seni ela:seni unutmak mı bu ne kadar istesemde yapamam seni bu kadar çok severken bunu asla yapamam levent ise o her zaman buluştukları ona beyaz çiçekleri verdiği yere gitmiştir orda elaya beyaz çiçekleri verirken konuştukları şeyler aklına gelir ------------------- ertesi gün levent:suat günaydın suat:günaydın suat:nasılsın levent levent:iyiyim sen suat:sağol levent:aslında sana bir şey söyleyecektim suat:ney levent:uzun zamandır revanı görmedim eğer müsaitseniz eylülle bu akşam size gelelim diyorum suat:eylülle mi levent:evet ona ben teklif ettim oda kabul etti suat:tamam zenana haber vereyim ben sonra görüşürüz levent:tamam yorumlardan sonra yeni bölüm | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! C.tesi Şub. 21, 2009 9:17 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Ptsi Şub. 23, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Çarş. Şub. 25, 2009 1:15 pm | |
| Elalar eve gelir Ela: iyi geceler Giyom:sanada der ve her ikisi de ayrı odalara girer ela kendi kendine konuşur Ela:ne yani aşkını bir ömür unutamayacağın aşkını bu sahte evlilik için mi reddettin Evet o an anlaşılır elanın evliliği sahtedir Ela:keşke bu evliliği yapmasaydım der ve giyomun ona evlilik teklifi ettiği günü hatırlar Giyom:ela seni seviyorum Ela:giyom bak ben Giyom:biliyorum sen beni sevmiyorsun. Ela:ne biliyor musun Giyom:evet benimle sadece leventi unutmak için birlikte olduğunu biliyorum Ela:özür dilerim Giyom:ela Ela:efendim Giyom:benimle evlenirmisin Ela:ne giyom daha demin başkasına aşık olduğumu bildiğini söyledin şimdi ne bu Giyom:ela seni çok seviyorum eğer istersen yani bana bir şans ver tamam evliliğimiz öyle sıradan bir evlilik olmayacak ama bak göreceksin sende zamanla beni seveceksin Ela:olmaz bu ikimiz içinde iyi olmaz Giyom:korkuyorsun Ela:ne Giyom:ela sana söz veriyorum seni asla bırakmayacağım bak en azından deneriz olmasa boşanırız sen isteyene kadar sana elimi sürmem hem böyle bir ömür boyu leventin acısını mı çekeceksin Ela:.. Giyom:evet de ela lütfen Ela:tamam yani evet Ela kendine gelir giyom da yan odada elayı düşünüyordu Giyom:az kaldı eminim o da artık beni seviyor tabi canım öyle olmasaydı bu akşam leventi gördüğünde dayanamazdı Ela:keşke kabul etmeseydim ben onu asla sevemeyeceğim bunu leventi gördüğüm andan beri biliyorum bu hem ona haksızlık olacak onun için zaman kaybıyım en iyisi bu işi bitirmek Giyom:oldu bu iş Leventlerde eve varırlar Eylül:sen iyi misin Levent:sanırım Eylül:istersen bir kahve yapayım sana Levent:yok sağ ol hemen uyuyacağım Eylül:peki ben çarşafları getiriyim Levent:sağ ol Eylül:işte geldi istersen yatağını yapayım yok sağ ol ben yaparım Levent:yok sen yat Eylül:iyi geceler Levent:sanada Levent yatağını sarar ve yatağının içinde elayı düşünür Ela da aynı şekilde kaybettikleri aşklarını düşünüyorlardı --------------------------------- sabah olmuştur ve herkes hastanededir. Gestapo:Ahmet sen 3400 e güney duygu siz 1208 dekiye ela sen benimle acile Zenan sen dosyalara Zenan:ne dosyalar mı Gestapo:beğenemediniz galiba hanımefendi Zenan:yok hocam ben hemen başlayım en iyisi Gestapo:yeter bu kadar çene hadi herkes görevine ela sen gel benimle ela:peki hocam elaların yoluna birden Haldun ve levent çıkar Haldun:günaydın hanımlar Gestapo-ela:günaydın Haldun: e ela giyom nasıl Ela levende bakar o da ona Ela:sağ olun hocam iyi Haldun:aman çok güzel her şey yolunda yani Ela:e evet hocam Haldun:bizde levent ile birlikte acile iniyorduk Gestapo:ya bizde hocam buyurun beraber gidelim Haldun:tamam Asansör önüne gelirler Haldun:tüh be Levent:ne oldu hocam Haldun:siz gidin gözlüklerimi unutmuşum Levent:isterseniz bekleyelim Haldun:yok siz gidin tam o sırada Gestapo:ya ben de gelemiyorum Ela:hocam ne oldu Gestapo:ya şimdi hatırladım zenana dosyalar hakkında bir şey söylemem lazımdı siz gidin geliyorum Artık ela ve levent yalnızdır ve asansör gelir onlar tam asansördeyken elektrikler gider ve ikisi orda kalır Ela:yaaa yardım ediiin Yukardan sesler:5 dakika bekleyin kurtaracağız Ela:yaaa çabuk Levent:benden bu kadar çok uzak durmak istediğini bilmiyordum misinEla:ne levent sen ne saçmalıyorsun Levent:tabi canım ben hep saçmalarım zaten sen hep en doğrusu söylersin ben hep yanlışı söylerim Ela:evet haklısın ben hep doğruyu söylüyorum zaten sen doğru konuşsaydın bugün bu durumda olmazdık Levent:hadi vur hadi vur yüzüme o düğün günün hep hatırlat o yanlışı mı bana hep hatırlat Ela:ikimiz de çok gerginiz şu anda bunları konuşmayalım Levent:hayır aslında her ikimiz içinde en uygun zaman kimse bizi göremez duyamaz Ela:tamam ne istiyorsun Levent:sana bir şey soracağım Ela:sor Levent:kocanı seviyor musun Ela:bu ne biçim soru Levent:hani birbirimizden uzak durduğumuz için birbirimizi artık sevmediğimizi söylemiştik ya sen en son bana aşıktın artık beni sevmediğine göre kocana aşıksındır herhalde Ela:.. Levent:hadi söyle ela hadi söyle Ela:levent bak ben Levent:bak gördün mü söyleyemiyorsun çünkü sen de benim gibi hala bana aşıksın Ela:hayır Levent:o zaman söyle Ela:tamam madem duymak istediğin bu evet onu seviyorum ona deliler gibi aşığım aslında ben hep onu sevdim seni görünce biraz kafam karıştı o kadar ben ona aşığım Levent:seni çok yanlış tanımışım bende seni ötekilerden farklı zannettim aşkını unutmayan onunla olamasada ona olan aşkını koruyabilecek bir kadın yazık sana ela yazık Ela:bak ben aslında derken kapı açılır Haldun:oh sonunda Levent:gidiyorum hocam Haldun:dur nereye demeden o çoktan gitmişti ela ise arkasından baka kalmıştı Haldun:ela ne oldu Ela:ben şey müsaadenizle hocam der ve ağlayarak koşar Levent:odasına hızlıca girer Levent:demek onu çok seviyorsun tamam öyle olsun aaaaaaaaaahh der ve masaya bir yumruk atar Suat:levent ne oluyor Levent:çekil suat gidiyorum Suat:nereye Levent:suat çekil der ve odadan çıkar Zenan:elaaa o ne oldu Ela:zenaaan der ve ona sarılıp ağlar Ela:benden nefret ediyor Zenan:kim levent mi Ela:evet Zenan:hayatta inanmam Ela:doğru söylüyorum Zenan:ela senden nefret ettiğine emin misin Ela:evet onu ilk defa bana böyle bakarken gördüm ilk defa bana böyle kötü baktı ve bunun sebebi benim Zenan:sen mi Ela:evet kocamı seviyorum dedim Zenan:tebrik ederim seni ela Ela:ne yapacağım ben şimdi Zenan:bilmiyorum arkadaşım bilmiyorum Levent arabaya binmiştir çok süratli gidiyordur Levent:demek onu seviyorsun ben sadece kafanı karıştırdım peki elaaa diyip gaza basar kontrolünü kaybeder ve kaza yapar....Yeni bölüm yormlardan sonra... | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Perş. Şub. 26, 2009 9:42 pm | |
| Hastahane de ki bütün cerrahlara çağrı gelir acil için herkes oraya gider elada Haldun:bu olamaz Gestapo:kesinlikle Arslan:levent Ela:hocam biz gel.. leveeeeent Haldun:ela tamam sakin ol hemen bakıyoruz hadi millet toplanın Zenan:ela iyi misin Ela:o nasıl hocam Haldun:ela sende biliyorsun her şey için çok erken Gestapo:sol kaburgasında 3 kırık var ayrıca omzunda çıkmış Suat:kalp atışları çok yavaş ayrıca kan kaybı var Haldun:hemen 100 cc enjökteriyel verin hemen tomografiye alıyoruz hadi çabuk Eylül:leveeent Suat:sakin ol Eylül.ona ne oldu Suat Suat:levent bir trafik kazası geçirdi eylül şimdi tomografisini çekiceğiz Eylül elaya bakar ve Eylül:senin yüzünden değil mi Zenan:eylül ne yapıyorsun Eylül:senin yüzünden bu halde aklını durmadan kurcalıyorsun bir izin vermiyorsun huzurlu kalsın Ela:ben Zenan:hadi gidelim ela derken eylül elanın elini tutar Eylül:özür dilerim levendi bir anda öyle görünce çok özür dilerim biliyorum bu olayda hiçbir suçun yok Ela:ö önemli değil der ve gider Suat:hocaaam Haldun:ne oldu Suat:leventin batın grafisi görünene göre kalbin sol alt köşesinde bulunan sentriyel damarlarından biri çok hasar görmüş Haldun: bu hiç iyi olmadı Suat:Fikret sizde ne var Gestapo:aşağıda dediğim gibi sol kaburgasında 3 kırık omuz durumu bir de vuruş esnasında şimdilik ciddi olmayan ancak ne olacağı da belli olmayan bir iç kana mı Haldun:anlamalıydım o sinirle çıktığında böyle bir şey yapacağını anlamalıydım Suat:hocam lütfen Arslan-jülide:ne oldu hocam levent nasıl Haldun:hiç iyi değil Suat:onu hemen ameliyata almalıyım Haldun.peki hadi hep beraber levent için çalışıyoruz Doktorlar:tamam hocam Ela:eylül haklı Zenan:ne Ela:sana söylemiştim ona neler dediğimi bana çok sinirlenmişti Zenan:ela lütfen canım Ela:ya zenan ben gidemiyorum gidip suatla konuşsana durumu neymiş Zenan:peki 5 dakikada geliyorum Ela:bekliyorum Zenan:suat durumu ne Suat:pek iç açıcı değil ameliyata alıyoruz Zenan:ela hiç iyi değil Suat:sen onun yanından ayrılma Zenan:peki Zenan:suaat aşkım sana güveniyorum sen bu ameliyatı başarıyla bitireceksin Suat:umarım Ela:hah zenan neler oluyor Zenan:ela aslında leventin durumu pek iyi değil Ela:ne Zenan:suat ameliyata oldu onu Hemşire:zenan hanım bir bakar mısınız Zenan:efendim der ve gider o sırada ela ise ağlar Zenan:ela yapma canım Ela:lütfen ona bir şey olmasın lütfen Zenan:tamam canım Suat ameliyatta Suat:Allah kahretsin Ahmet:tansiyonu git gide yavaşlıyor Suat:of damarı kaçırdım Ahmet:bir daha denemeliyiz Suat:bu onun için çok tehlikeli Ahmet:... Suat:ama yapmak zorundayım onun için Ameliyat biter Haldun:hah ne oldu suat durumu ne der ve elalarda gelir Suat:aslında pek iyi değil Eylül:nasıl yani Suat:damarı bir ara elimden kaçırdım buda damarla daha çok uğraşmamızı sağladı bu da damara zarar verdi bundan sonra yapabileceğimiz tek şey beklemek Zenan:ela dur Ela:benim yüzümden anlıyor musun benim yüzümden Zenan:ya tamam sakin ol Ela:tamam biraz dışarı çıkıp hava alayım en iyisi Zenan:tamam bende geliyorum Ela:yok sen burada kal bir şey olursa bana haber ver Zenan:emin misin Ela:evet Zenan:peki görüşürüz zenan:ela ela:zenan ne oldu niye herkes odada zenan:ela bak ela:leveeent suat:ölüm saati 21.03 ela:ne suat:çok üzgünüm ela ela:..... Yeni bölüm yorumlardan sonra.. | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Perş. Mart 05, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Perş. Mart 05, 2009 9:43 pm | |
| Zenan ve Suat bahçede arabadan inerken Zenan:acaba ela ve levent konuştular mı Suat:bilmiyorum dün ela ile hiç konuşmadın mı Zenan:defalarca aradım ama ulaşılmıyor Suat:biliyor musun levent de aynı şekilde Zenan:belki de barışmışlardır Suat:belki de en iyisi hemen hasta haneye gidelim Zenan:haklısın aşkım Asistanlar toplanır Fikret:Zenan sen acile Zenan:şey hocam ela yok mu Fikret:haberin yok mu Zenan:neyden Fikret:Ela bir haftalık izin aldı fransaya gitmek içinmiş Zenan:ne Fikret:haberin var zannettim Zenan:hocam izin verin elanın yanına gideyim dün bütün gün aradım ulaşamadım zaten Fikret:ama Zenan Zenan:hocam lütfen Fikret:bak şimdi ben de merak ettim hadi 2-3 saat için de gidip gel Zenan:tamam hocam gittim bile Suat:zenaan nereye böyle koşarak Zenan:ela gitmiş Tam o sıra da levent oradan geçiyordur Suat-levent:ne Zenan:senin de haberin yok muydu levent der levent yanlarına gelir Levent: hayır Zenan:levent dün ne oldu Levent:ee ben şey Zenan:ona ne yaptın Levent:.. Zenan:ela dün seninle konuşacaktı ne hakkın da biliyor musun Levent:ha hayır Zenan:sana ne kadar zor olursa olsun seninle olmak istediğini söyleyecekti ama sen yine ona ne yaptıysan şimdi fransaya gitmeye karar verdi Levent:ben şeyy Zenan:onu ne kadar üzdüğünü görmüyor musun Suat:Zenan lütfen canım Zenan:yalan mı söylüyorum Suat ilk önce düğünün de terk etti peki şimdi ne yaptın Levent:ela.. ela dün odama benimle konuşmak için geldi Zenan:ne bu seferde onu ret mi ettin Levent yutkunarak Levent:ela içeri girdiği sırada eylül beni öptü Zenan-Suat:ne Zenan:levent sen ne yaptığını sanıyorsun madem karın sana aşık niye elanın peşinden koşuyorsun Levent:bak hiçbir şey düşündüğün gibi değil Zenan:artık hiçbir şey bilmek istemiyorum sadece bir an önce elanın yanına gidip onu fransaya gitmekten döndürmek istiyorum ve bu yüzden şimdi gidiyorum Levent:ben de geliyorum Zenan:hala elaya zarar vermek mi istiyorsun levent Suat:zenan bak bu iyi bir fikir belki de elayı levent ikna edebilir Zenan:tamam sen de gel Suat Suat:tamam aşkım hadi hemen hazırlanalım Ela kapıda taksiyi bekliyordur yanın da giyom vardır Giyom:şu işe bak gitmesi gerek bendim sen değil Ela:sana olanları anlattım Giyom:evet ama Ela:bak taksi geldi yani gitmek vakti hoşça kal giyom Giyom:hoşça kal ela ama vedalaşmaya gerek yok ben de senden sonra işleri halledip geleceğim Ela:haklısın Giyom:ela zenana ne diyeceksin Ela:o buna kesinlikle karşı çıkacaktı ben onu ararım Giyom:tamam Taksici:bavulları koydum abla Ela:tekrar hoşça kal Giyom:görüşürüz der ela ise eve uzun bakar ve gider giyom ise elanın arkasından baka kalır yaklaşık 10 dakika sonra leventler gelir Zenan:elaaa der giyom ise bahçe de oturmuş kahve içer Giyom:zenan Zenan:ela nerede der tam o sıara suat ve levent girer Levent:Ela nerede Giyom:senin burada ne işin var Levent:Ela nerede dedim Giyom:onu hem böyle üzüp hem de şimdi onu önemsiyormuş gibi yapma levent Levent:sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun Giyom:elanın kocası olarak konuşuyorum Suat:giyom ela nerde Giyom:gitti Zenan:ne Giyom:yaklaşık 10 dakika önce havalimanına gitti Zenan:tamam hadi gidelim çok geç kalmadan Suat:tamam.. leventin giyoma ters baktığını gören Suat Suat:levent hadi elayı kaçırmayalım Levent: haklısın gidelim der ve giderler ------------------------------- Elanın gözünden birkaç damla akar ve o sırada anons sesini duyar Anons:14.15 Fransa Paris yolcularının uçaklarına binmeleri duyurulur Ela:hoşça kal zenan hoşça kal hasta hanem hoşça kal İstanbul hoşça kal hiçbir zaman yaşayamadığım aşkım levent der girişe doğru yürürken bir ses duyar Levent:elaaaaaaaaaaaaaaa Ela şaşırıp arkasına bakar Ela:levent senin ne işin var burada Levent:sonunda yetişebildik Zenan:ela Ela:zenan Suat iyi ama siz nasıl öğrendiniz Zenan:sen ne yaptığını zannediyorsun ela bizi böylece bırakıp gidecek miydin Ela:özür dilerim ama seninle vedalaşmak istemedim Levent:ela bak konuşmalıyız lütfen Ela:konuşacak bir şey yok levent Levent:hayır var O sıra da anons tekrarlanır Ela:senin de duyduğun gibi ne konuşacak vaktimiz var ne de konuşacak bir şey Levent:ela bak ben Ela:zenan revana iyi bak olur mu Zenan:tamam der ve sarılır Ela:Suat onların ikisi sana emanet Suat:Sen onları düşünme kendine iyi bak Ela levende döner Ela:umarım onunla mutlu olursun Levent:sensiz mutlu olmam imkansız Ela:hayatta imkansız diye bir şey yoktur levent Levent:gittiğin andan sonra benim için her şey imkansız olacak Ela:.. Levent:şunu bilmeni isterim ki seni hep sevdim hep seveceğim hayatım da senden başkası olmayacak ela dün gördüklerin sadece yanlış anlama her şey bir anda oldu Ela:eylül sana aşık Levent:dün öğrendim ve o sıra da sen geldin Ela:bak levent o senin için doğru kişi kim bilir belki de böylesi daha iyi her seferin de barışmaya katlığımız da bir şey oluyor belki de böyle bitirmek en iyisi Levent:ela Ela:levent lütfen dediğim gibi umarım onunla mutlu olursun der zenana bir kez daha sarılır ve kulağına sessizce Ela:levende iyi bak Zenan:gitme ela der ama ela arkasını dönüp yürümeye başlar tam o sıra da Levent:ela gitme bırakma beni der ela durur ama arkasına dönmez Levent:seni seviyorum sana söz veriyorum her şey çok güzel olacak lütfen beni bir kez daha bırakma lütfen aşkımıza bir şans daha Ela hemen leventte sarılır. Levent:teşekkür ederim ela bak göreceksin seni asla bırakmayacağım der Ela:bırakma der ve gözlerinin içine bakarlar | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! C.tesi Mart 07, 2009 5:29 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! C.tesi Mart 07, 2009 6:56 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Perş. Mart 12, 2009 7:48 pm | |
| Ela:Giyom Levent:senin burada ne işin var Giyom:sakin ol levent Ela:levent lütfen Suat:giyom bak burası ne yeri ne zmanı Giyom:herkese ne oldu bir anda ben buraya sadece ela ile konuşmaya geldim Levent:onun seninle konuşacak bir şeyi yok Zenan elaya bakıp Zenan:ela sakn ol canım Giyom:ela lütfen Ela levende bakar Ela:peki Levent:ama ela Ela:lütfen levent bu gecenin kötü geçmesini istemiyorum onunla konuşup geri geliceğim Levent:peki Giyom:gidelim ela der ve ela ve giyom girişe doğru giderlerken Ela:evet seni dinliyorum Giyom:çok güzel olmuşsun Ela:Seni dinliyorum Giyom:keşke bu güzelliğin benim için olsaydı ela Ela kızar Ela:giyom! Lütfen bir an önce konuya girer misin Giyom:peki Ela:Seni dinliyorum Giyom:istediğin gibi olsun ela Ela:nasıl yani Giyom:senden boşanıyorum. doğru sen haklıydın ben sana bir söz verdim bunu tutucam ve senden boşanacağım Ela:teşekkür ederim Giyom:ama bir şey daha var Ela:ne Giyom:Biliyorsun ki biz fransada tüp bebek tedavisine başladık ve 1.deneyeşimizde başaramadık ve 2.yi denedik Ela:doktor bununda olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi Giyom:evet ama yine de sonuçları beklemek zorundayız Ela şaşırır Ela:neden Giyom:çünkü Fransa yasalarına göre eğer böyle bir uygulumaya girdiyse karı koca asla boşanamzlar çünkü zaten bir çocukları yokken çocuk istemeleri onların mecburi bir zorunluluğa itiyor Ela:peki sonuçlar ne zaman gelicek Giyom:sanırım bir hafta içinde Ela:tamam ama bende senden bir şey istiyorum Giyom:ne Ela:bunun aramızda kalmasını istiyorum yani bir de insanlara bu tüp bebek açıklaması yapmak istemiyorum Giyom:peki sen nasıl istersen Ela:hoşça kal giyom Ela giderken giyom kolunu tutup Giyom:umarım çok mutlu olursun ela bu akşam evde sana söylediklerim için beni affet ben sadece senin mutluluğunu isterim Ela gülerek Ela:biliyorum.umarım sen de çok mutlu olursun giyom Giyom:sağ ol der ve gider ela içeri girer Levent:sana ne dedi Ela:.. Zenan:hadi ela söyle Ela:biz Levent:evet siz Ela gülerek Ela:biz boşanıyoruz Levent:ne Ela:yoksa boşanmamızı istemiyormuydun Levent:yo aşkım tabikide öyle değil sadece giyomun hemen nasıl vazgeçtiğini düşünüyorum Ela:ya aslında giyom kötü biri değil Levent biraz kızarak Levent:ela! Ela:gerçekten. o sadece başta senin beni üzeceğini sandı o kadar ama şimdi seninle ne kadar mutlu olduğumu görünce fikrini değiştirmiş Suat:e o zaman buna kadeh kaldırılır Levent:haklısın der ve hepsi kadeh kaldırır ve o sırada gözlerimi kapatsam çalar levent ayağa kalkıp elanın yanına gider Levent:bu dansı bana lütfedermisiniz Ela gülerek zenana bakar ve levendin uzattığı ele kendi elini götürüp Ela:memnuyitle der ve dans pistine gidip dans etmeye başlarlar Levent:sen bu gece gerçek olunmayacak kadar güzel sanki benim için bir rüya Ela levendin gözlerine bakar ve Ela:o zaman bu rüyayı bir tek sen görmüyorsun ve bende senin gibi gördüğüm bu rüyanın asla bitmesini istemiyorum diyip başını levendin omzuna koyar Levent:seni seviyorum Ela:ben de O sırada zenanve suat onları izliyordu Zenan:ne kadar mutlular Suat:bunu hakkettiler Zenan:evet Zenan:onların aşkı çok büyük onca şey yaşadılar ama yinede beraber olmayı becerdiler ben elanın yerinde olsaydım bu kadarına dayanırmıydım bilmiyorum Suat zenana bakıp elini tutar ve Suat:onların aşkıda en az bizim ki kadar büyük Zenan güler Suat:hatırlasana biz de az buz şeyler yaşamadık ilişkimizde azze neneler senin kariyer hırsın köyden aşığın Zenan:tabi ya haklısın bizde az şey yaşamadık senin eski sevgilin ablan kolun yüzünden kariyerinin tehdite girmesi bunlar az buz şeyler değil Suat:tamam tamam sen kazandın neyse hadi gel bizde dans edelim Zenan güler ve Zenan:tamam der ve onlarda leventlerin yanında dansa katılırlar Zenan:yarın görüşürüz canım Ela:görüşürüz Suat:ha levent şu Haldun beyin verdiği dosyayı getirde yarın bende bakayım Levent:sen o dosyaya bakmadın mı Suat:aslında baktım ama pek zamanım yoktu şimdi bakarsam daha iyi olur Levent:tamam ama yarın sabah veremem Suat:neden Zenan:ya bide kadınlar için ayağa kalınca çok konuşurlar derlerdi şunlara bak ela Suat:zenan Ela:vallaha doğru Levent.ela Ela:ya ama doğru levent 2 saattir sizi bekliyoruz Levent:tamam tamam hadi iyi geceler Zenan-suat:iyi geceler derler ve ela levent arabaya biner ve yola çıkarlar Ela:teşekkür ederim Levent:neden Ela:çünkü bana hayatımın en güzel gecelerinden birini yaşattın Levent:o zaman benim de sana teşekkür etmem lazım der ve birbirlerine bakıp gülerler Levent:ela Ela:efendim Levent:ya sana bir şey sorucam Ela:sor Levent:sen fransaya gitmeden bu evi satılığa çıkarmıştın ne oldu Ela:farnsaya gittikten sonra eve talip çıktı ama benim bazı işlemler için türkiyeye dönmem lazımdı bende dönemediğim için ev kaldı Levent:anladım Ela ve levent birbirine bakar Ela:şey ben artık gitsem iyi olucak Levent:tamam der ve oda ela ile arabadan çıkar Levent:iyi geceler Ela:sanada Leven ela kapıdan girerken bağırır Levent:rüyanda beni gör Ela:tamam ama sen de beni gör Levent:tamam der ve levent arabaya biner gider ela arkasından baktıktan sonra içeri girip üzerini değiştirir ve yatağına uzanıp geceyi düşünür ---------------------- Fikret:günaydın çocuklar Asistanlar:günaydın Fikret:Ahmet güney siz acile ela sen levent beye zenan sen benimle duygu sen zaten yerini biliyorsun Asistanlar:tabi hocam Ela ve zenan yan yana yürürken Zenan:ee kendini nasıl hissediyorsun Ela:son zamanlarda hiç iyi hissetmediğim kadar Zenan:sevindim diyip elanın koluna girer ve diğer taraftan levent ve suat yan yanadır Suat:söylemeden geçemeyeceğim Levent:neyi Suat:seni son zamanlarda böyle görmedim Levent:çünkü son zamanlarda hiç bu kadar mutlu olmamıştım der ve zenan ile ela karşılarına çıkar Levent:günaydın Ela:günaydın der ve birbirlerine gülümseyerek bakarlar Suat:şey eğer zamanınız varsa beraber bir kahve içelim Zenan:gestapo bugün benimlesin dedi ama daha bir hasta yok Suat:sen ela Ela:şey ben bu gün leventin asistanıyım Levent:tamam o zaman şefin olarak bir kahve içmene izin veriyorum der ve ela gülerek Ela:teşekkür ederim hocam Suat:e hadi o zaman acil bir vaka gelmeden gidelim Zenan:tamam der ve onlar tam kafetaryaya inerken eylül kendine bir kahve almış yalnız başına oturuyordur ve elaları görür onlarda eylülü Levent:şey gelin şöyle geçelim diyip eylülden uzak bir masa seçerler Zenan:şey isterseniz kalkalım Ela:ya kasmayın kendinizi yok bir şey Levent:emin misin canım Ela:ya evet eminim lütfen doğal olun Zenan:ela haklı Ela:eylül çok kötü gözüküyor Zenan:ela! Saçmalama o sizin hayatınızı mahvediyordu ama sen hala kıza ne diyorsun der ve ela ve levent birbirlerine bakarlar o sırada hepsine acilden çağrı gelir hepsi ambulansın geleceği acil girişine giderler onlar ambulansı beklerken eylülde gelir eylül ilk önce levende daha sonra elaya bakar levent ise hiç bakmaz elada leventde bakarken 2 amulans gelir.ela velevent bir ambulansa suat ve zenanda bir ambulansa gider eylül ise ambulanstaninan küçük kızla ilgilenir | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Perş. Mart 19, 2009 9:21 pm | |
| Ela:neyimiz var Ambulans görevlisi:sedat gülen 32 yaşında erkek hasta kaza sırasında otomobili kullanıyormuş vitabil vurgular stabil ancak çarpma esnasında başı camın içine girmiş o yüzden boyun üzerinde bulunan ve beyne giden damarlarda sorun olduğunu düşünüyoruz Zenan:nesi var 2.ambulans görevlisi:seda gülen 30 yaşında bayan hasta ön koltukta oturuyormuş kocasının başının cama girdiğini görünce onu çıkarmak isteimiş ancak eğilirken karın ve göğüs kısımlarına cam parçacıkları batmış zenan:ne yani kadın bu parçacıkları hissettiği halde kocasını kurtarmaya devam mı etmiş 2.ambulans görevlisi:evet o yüzden kadının parçacıklarının girdiği yerlere cam parçacıkları yerleşmiş olabilir suat:tamam alıyoruz der ve iki hastada acile girer levent:hemen tansiyonunu ölçün elaa! Sen de hemen emarı ara acele edin 11 cclik damar yolu konsibatasyonu için açın hemşire:peki efendim ela:emar hazırmış levent bey levent:hastayı alıyoruz der ve giderler suat:hemen bir film çektirelim parçacıkların nerede olduğunu bilmeden bir haraket yaparsak bu ona zarar verebilir zenan:tamam hastayı alıyoruz ela ve levent emar odasında levent:görüyor musun beyine giden şu önemli damarlardan biri cama giriş esnasında çatlamış ela:yani konivasyın ana koriptlerinden birinde büyük zarar var levent:evet ela:o zaman ben hemen ameliyathaneyi arayım levent:iyi olur ela tam giderken levent:ya bu arada eşinin durumu nasıl ela:zenanlar inceliyor kadın kocasını kurtarayım derken hayatını büyük bir tehlikeye atmış levent:demek ki onu çok seviyor hem de hayatını tehlilkeye atacak kadar çok ela:sanırım levent elaya yaklaşır ve levent:sen de benim için böyle bir tehlikeyi gözle alırmıydın ela:...tabikide evet peki ya sen levent:aslına bakarsan biraz düşünmem lazım bu konuda ela:nası yani levent:evet düşünmek sonuçta ben senin için büyük bir kaza geçirmiştim ölümden döndüm ela:benim için mi levent:evet senin için sırf seninle barışmak için böyle bir kaza yaptım ela:üff levent saçmalama neyse ben gideyim ameliyatta görüşürüz der ve çıkar levent ise arkasından gülerek bakar zenan:çıldıracağım nerede bu parçalar suat:şu anda aortda bir sorun yok yani eğer parçalar tehlikeli bit yerde olsaydı bu çoktan belli olurdu zenan:o zaman kadına bu parçalarla yaşamasını önericez suat:bir şey gözükmüyo zenan:tamam o zaman ben en iyisi gidp kadınla konuşayım suat:dur beraber gidelim der ve çıkarlar o sırada ela ile karşılaşırlar daha sonra levent gelir suat:hastan nasıl levent:ameliyata alıcam senin hastan nasıl zenan:kadının 2 yönlü batın btsini çektik ama parçaları bulamadık ela:nasıl yani suat:bulamadık yani kadın bu parçalarla yaşıyacak ela:bunu nasıl yapabilir ki levent:eğer parçalar çok önemli bir yerde olsaydı kanama olurdu ve direk faredilirdi ama madem bulunamıyor ve olağanüstü bir şey yok parçacıklar tehlikeli bir bölümde değil o zaman. zenan:ya bide çocukları vardı sanırım ela:evet onunla eylül ilgilendi şey ben en iyisi gidip önce ameliyathaneyi ayarlayım sonra çocuğa bakayım zenan:tamam dur beraber gidelim ela:peki.görüşürüz suat-levent:görüşürüz suat:e hadi o zaman bizde bir kahve içelim levent:olur ela:selam küçük kız kız:annem ve babam nasıl ela:.. zenan:iyiler canım sen nasılsın eylül:iyi kronolojik mayenesinde bir şey yok sadece kafasında küçük bir sıyrık zenan:iyi ba ri der ve eylül ile ela bakışırlar o sırada levent gelir levent:merhaba küçük kız kız: merhaba ela:durumu iyimiş levent:güzel der ve elayı öbür tarafa çeker ve tabi eylülde onları görüp izler ela:çok güzel bir kız levent:evet der ve elaya bakıp levent:umarım kızımızda bu kadar güzel olur ela:levent diyip utanır leventde onun yüzünü kaldırır levent:ben sadece gerçekleri söylüyorum der ve gülerler hemşire:eylül hanım .. eylül hanım der ancak eylül leventlere bakıp kalmıştır eylül:e şey pardon ne vardı hemşire:hastanın dosyasını imzalamadınız eylül:hı tamam levent:akşam buluşalım mı ela:bilmem ki levent:neden yoksa beni mle görüşmek istemiyormusun ela:yok öyle demek istemedim ben sadece levent:ela istiyor musun istemiyor musun ela:evet istiyorum levent:tamam o zaman akşam beraber çıkarız ela:tamam ama şimdi gitmeliyiz ameliyat saati geldi levent:haklısın der ve giderler Ahmet:duygu Duygu:efendim Ahmet:şey bir kahve içelim mi Duygu:olurdu ama arslan beyin dosyalarını bitiremedim Ahmet:Gel biz kahve içelim sonra beraber bitiririz der ve tam duygu kabul ederken arslan gelir Arslan:işlerimi duyguya verdim yapması için o yüzden duygu kendi başına halleder Ahmet:ben sadece bir kahve içmek istedim Arslan:sadece bir kahve mi Ahmet:evet Arslan:tamam o zaman izin veriyorum Ahmet:Gerçekten mi Arslan:evet gerçek der duygu ve Ahmet çok şaşırırn Arslan:o zaman hadi gidelim Ahmet:nasıl yani Arslan:sen bir kahve mi içmek istemiyormuydun Ahmet:e evet Arslan:o zaman ha ben ha duygu ne fark eder Ahmet:.. Arslan:e hadi gidelim o zaman Ahmet:pe peki hocam der ve giderler Duygu:ah be Ahmet Fikret:hocam Haldun:Efendim Fikret Fikret:sabah gelen hastaların sonuçları istemiştiniz Haldun:evet ver bakayım Fikret:buyurun hocam Haldun:Sağol Fikret:hocam müsadenizle diğer hastamla ilgilenmek zorundayım Haldun:şey Fikret aslında seninle konuşmak istiyordum Fikret:benimle mi neden Haldun:ne zaman uygunsun Fikret:şimdi gidip hastamı kontrol edicem sonra bir ameliyatım var ondan sonrada bir ameliyatım var ve eğer acilde bir hasta olmazsa yanınıza gelebilirim Haldun:tabi o zamana kadar ben ölmesem Fikret:aman hocam Haldun:neyse seni bekliyeceğim Fikret:tamam hoca der ve gider giderken yolda eylülü görür Fikret:hah eylül Eylül:efendim Fikret hanım Fikret:bu gün güneylesin Eylül:güneyle mi Fikret:evet Eylül:şey Fikret:umarım bir itirazın yoktur Eylül:yok tabikide der ve gider Eylül:güney merhaba Güney eylüle hiç bakmadan dosyayı imzalayıp hemşireye verir ve hiç konuşmaz Eylül:Fikret hanım söyledi bu gün seninleymişim Güney:evet biliyorum o yüzden benim dediklerime uy Eylül:peki Güney:ben şimdi hastanın yanına gidiyorum sen de gel Eylül:peki der ve giderler o sırada ela ve levent ameliyattan çıkarlar Ela:ameliyat seni çok zorladı sanırım Levent:evet.hasranın beyin komerlerinden birindeki o damar çatlamasındaki kanama bir türlü durmadı biliyorsun ve hasta sanırım düşündüğümden de fazla kan kaybetmiş Ela:bu kanamanın bu kadar çok olduğunu ameliyatı yapmadan bilemezdik Levent:haklısın Ela:hastayı yoğun bakıma alalım değil mi Levent:evet Ela:peki o zaman sonra görüşürüz Levent:görüşürüz Ela hastanın eşinin olduğu odaya girer kızda oradadır Kadın:eşim nasıl Ela:eşinizi ameliyat ettik ancak kanama düşündüğümüzden de fazlaydı ve çok zorlandık Kadın:o iyileşecek mi Ela küçük kıza bakar Ela:her şey için çok erken.neyse geçmiş olsun der ve çıkar o sırada zenanı görür Zenan:ela iyi misin Ela:hayır Zenan:ne oldu Ela:hastanın eşi.ameliyatı pekde güzel geçmedi kadın çocuğunun karşısında iyileşecekmi die sorduğunda hiç bişe söyleyemedim Zenan:bu çok doğal.yani küçük bir kızın gözünün içine bakarak kimse böyle bir şey diyemez Ela:haklısın Haldunun odasının kapısı çalar Haldun:Giir Fikret:hocam Haldun:hıh geldin mi Fikret Fikret:evet.sizi dinliyorum hocam Haldun:bak Fikret geldiğim günden beri görüyorum ki çok çalışıyorsun Fikret:yani Haldun:kocanla yaşadıklarını biliyorum Fikret yani her şeyi bu işkolikliğin yüzünden kaybettin aslına bakarsam benim tavsiyem Fikret:hocam ben tavsiye falan istemiyorum Haldun:ama Fikret Fikret:hocam ali ile konuştum biz kararımızı verdik boşanıyoruz Haldun:Fikret bak Fikret:ve bu sırf benim işkolikliğim yüzünden olan bir şey değil o başkasını seviyormuş artık Haldun:ne Fikret:evet hocam bende sizin dediklerinizi düşümdüm ve hasanıda alıp aliye gittim her şeye bir şans için ama gittiğimde evinde başka bir kadın vardı Haldun:peki Fikret:daha sonrada konuştuk hocam oda kendi söyledi artık aşk yok dedi Haldun:bunları bilmiyordum Fikret Fikret gözleri dolar Fikret:önemli değil hocam şimdi üsadenizle ameliyattan sonra hastalarımı kontrol etmedim Haldun:tabi gidebilirsin der ve Fikret gözlerinden birkaç yaş dökülür ve dışarı çıkar ama dışarı çıktığında hemen gözyaşlarını siler ve kendini toparlar Akşam olur ela hastasının eşini ve çocuğunu hastasının yanına götürür ve onları izler ve levent yanına gelir Ela:belliki kocasını çok seviyor Levent:evet der ve elaya bakar Ela:bana neden öyle bakıyorsun Levent:nasıl bakıyorum Ela:öyle işte..ya biliyorsun işte Levent:tamam tamam neyse bu akşam çıkıyormuyuz Ela:bilmem ki Levent:canım hadi ama Ela:peki tamam der ve birbirlerine bakarlar Suat:zenaaan Zenan:efendim Suat:nasılsın Zenan:iyiyim de sen neden durduk yere niye böyle bir şey soruyorsun Suat zenanın kolunu tutup o her zaman girdikleri yangın merdivenlerine girerler Zenan gülerek Zenan:ya suat ne oluyor Suat:ne var canım karımı özleyemezmiyim Zenan:yok canım tani özlersin Suat:peki sen Zenan hiç bişe anlamamış gibi gülerek Zenan:ben ne, Suat:sende beni özledin mi Zenan:ya suat nerden çıktı bunlar böyle Suat biraz bozulurmuş gibi davranıp Suat:haklısın neden böyle şeyler diyorum ki der ve tam giderken zenan elinden tutup Zenan:ya özür dilerim aşkım Suat hemen elini zenanın beline dolayıp Suat:özrün kabul edildi zenanÇaman sende çok küsmüşsün der ve suat onu dudağından öper suat:şimdi senden niye uzak duramadığımı anladın mı zenan gülerek zenan:Sapık! Suat:eğer karımı öpmem sapıklıksa vet ben bir sapığım Zenan ve suat birbirlerine bakıp gülerler | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! C.tesi Nis. 04, 2009 3:13 pm | |
| Ela:seni dinliyorum eylül Eylül:aslında söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum Ela: ? Eylül:sağ ol ela Ela:bu ne içindi Eylül:kızım için yani levendi boşanmamak için sen ikna ettmişsin ya o yüzden Ela:yani sen benimle bunun için mi konuşmak istedin Eylül: evet Ela:bende sen çok önemli bi şey diyince Eylül:kızım benim için hayatımdaki en önemli şey Ela:anlıyorum Ela:sen başka bişe olmadığına emin misin Eylül:bak ela aslında ben der ve o sırada levent gelir elanın arksından Levent:elaa der ve elanın yanına gelir ancak eylülü görmemiştir daha önce o yüzden biraz şaşırır Eylül:merhaba levent Levent:merhaba der şaşırmış bir halde Levent:Ela sen fikretin yanına gitmeyecek miydin Ela birden eylüle bakar eylülde levent bunu görünce Levent:bir şeymi oldu ela Ela eylülün durumu levendin öğrenmemesini istediğini anlar ve Ela:yoo yani yok bişey konuştum çokta önemli bi şey değilmiş aslında Levent:iyi o zman şey bende seni kafetaryaya çağıracaktım suat zenan ben ordayızda Ela eylüle bakar Ela:yok şimdi olmaz yani biraz işim var sen git belki gelirim der eylül elanın kendisi için kaldığını anlar ve Eylül:önemli değil ela yani ben o dosyaları hallederim Ela:ama ben Eylül:gerçekten önemli değil Ela:önemli olmadığına emin misin der eylül biraz levente bakıp biraz hüzünlenip Eylül: evet Ela:peki o zaman görüşürüz Der ve tam arkasını dönerken levent önüne dikilir ve elaya ona bişe sölemesi için bakar Ela:ne Levent:ne konuştunuz eylül ile Ela:hiiç Levent biraz sesini sertleştirerek Levent:Ela Ela:ya gerçekten önemli bi şey yok Levent:emin misin Ela:evet eminim Levent:ii hadi öyle olsun bakalım Ela:e hadi zenanlar bekler Levent:tamam gidelim Zenan ve suat masada otururlarken Zenan:oh be sonunda Ela:kusura bakmayın biraz işim vardı da Levent:evet eylül ile konuşmak gibi Zenan:ne anlmadım ela levent ne diyor Ela levente ne yapıyorsun gibi bakar sonra başını zenana çevirip Ela:yok bişey ya eylülle öylesine konuştık levent abartıyor Zenan:siz. eylülle. öylesine konuştunuz Ela:ya evet neden herkes bu kadar çok şaşırıyor bana Zenan:bilmem ki neden acaba Ela:üff tamam ya bu konuyu kapatılım mı artık Suat:ela haklı kapatalım yoksa huzursuzluk çıkabilir hadi levent biz kahveleri alalım Levent:tamam der ve onlar gider Zenan:ela ne oluyor Ela:zenan! Zenan:ya eylülle ne konuştunuz Ela:ya eylül bana teşekkür etti sadece Zenan:teşekkür mü? Ela:evet. yani levendi boşanmama konusunda ikna ettiğim için Zenan:sadece bu kadar mı Ela:evet.aslında bana bişeler daha söylüyecekmiş gibi geldi ama levent geldi o sırada kalmak istedim ama önemli bir şey yok dedi belkide ben öyle sandım Zenan:belkide Ela:neyse ya boşver Suat:sen iyi misin levent Levent:Bilmiyorum Suat:o neden.ela ile mi ilgili Levent:hayır Suat:peki o zman kiminle ilgili Levent:eylülle Suat:eylüllemi? Levent:korkuyorum suat ya aslında eylül iyi bir kız biliyorum ama bana aşık olduğunu söyledi ve onu elanın etrafında her gördüğümde sanki elaya benim hakkımda bişeler sölüyor gibi geliyor Suat:saçmalıyorsun Levent:belkide Suat:levent bunlara kafanı takma bak ela yanında seninle sana aşkım diyip sana gülüyor seni seviyor bence bunlarla uğraşmak yerine bu fırsatı değerlendir Levent elaya bakar ve gülüp Levent:haklısın der ve kahveler gelir leventler masaya giderler Suat:al canım Zenan:sağol Levent:al aşkım der ve elayı ayaktayken arkasından uzattığı kahveyi verirken elayı yanağından öper ela ise şaşırır Ela:levent ne oldu birden Levent suata bakıp güler Levent:yok bir şey Ela:o yüzden mi durduk yere yanağımdan öptün Levent elanın elini tutup Levent:sevgilimi öpmek için illa bir sebebimim mi olması lazım Ela suatlara bakıp utanır ve Ela:levent Levent:tamam tamam sustum der gülerek Zenan:e ee daha nasılsınız Ela:ii der ve telefonu çalar Ela:pardon der ve telefonu açar Ela:alo telefondaki sesi duyunca hemen levente bakar sonra bir süre cevap vermez Zenan:ela ne oldu der ela ise leventin kendisine baktığını görünce hemen toparlanıp Ela:efendim giyom Ela:iyiyim sen Ela:ya öyle mi Ela:peki o zaman Ela:tamam görüşürüz der ve kapatır levent biraz sinirli bir biçimde Levent:ne istiyormuş Ela:sadece konuşmak der ve levent inanmamış bir biçimde Levent:demek sadece konuşmak istiyor Ela:evet Levent:sende kabul ettin Ela:duydun evet Levent:ya ela sen son zamanlarda ne kadarda çok insanla konuşuyorsun daha demin eylülle şimdi giyomla Ela:leveent Levent sinirlenir Levent:ne dememi bekliyorsun ela eski kocan seni aramış konuşalım diyor sen kabul ediyorsun ve ben hiç bir şey demiyecekmiyim Ela:ne yapabilirim levent hayır mı deseydim Levent:evet gerekirse hayır diyecektin Ela da sinirlenir Ela:doğru sen terkettiğin insanların senden sonraki durumlarını düşünmessin acaba onları ne halde bıraktım die aklına getirmessin ama ben senin gibi değilim levent der ve birden sessizlik oluşur levent kızgındır ancak utanır başını eğer elanın ise gözleri dolar ve yutkunarak Ela:ve senin bana yaşattıklarını ben asla başkasına yaşatmıyacağım der levent birden başını kaldırıp elaya bakar ela ise gözgöze geldikten hemen sonra kalkıp gider ağlayarak Zenan:ben elanın yanına gideyim der ve tam giderken suat kalkıp zenanın kolunu tutar Suat:bence onu biraz yalnız bırak Zenan:suat ama onun bana itiyacı var Suat:o küçük bir kız değil eninde sonunda seninle konuşur ama birazda yalnız kalsın der ve zenan elaya bakar levent ise hala elaya baktığı şekilde kalmıştır yüzünü çevirmemiştir Zenan:peki levent onuda yalnız bırakmak zorundayım Zenan:emin misin suat Suat:evet hadi gidelim Levent yalnız kalmıştır bir anda kendine gelir çevresine bakar diğerlerin gitmiş olduğunu görür ve o da gider yolda giderken ise kendini ağlamamak için zor tutar en sonunda kendini odasına atar ve kendi kendine düşünür Levent:o haklı ben bir hata yaptım ve bunun bedelini ödedim ve sanırım ödemeye devamda ediceğim | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Çarş. Nis. 08, 2009 6:02 pm | |
| | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Çarş. Nis. 15, 2009 7:25 pm | |
| Haldun:elimden gelen her şeyi yaptım ela ama onlara mani olamadım Ela:kime hocam?neye mani olamadınız? Haldun:fransadakilere Ela:? Leventlerse haldunun kapısının önünde bekliyordur levent bir başa bir sona yürür çok merak eder ne olduğunu ve kapı açılır Haldun:anladın değil mi ela Ela ağlamış bir biçimde ve yutkunarak Ela: evet hocam der ağlayarak Ela:peki ne zaman kararımı söylemek zorundayım Haldun:en geç 2 gün içinde Ela:anladım der gözyaşlarını eliyle silerek Ela:şey ben müsadenizi istiyim ela Haldun:tabi der ve odadan ela ile birlikte çıkar Levent:ela hayatım ne oldu Ela halduna bakar Ela:şey aşağıya insek iyi olur orda konuşalım Levent:ela ne oluyor Zenan:ela bizi korkutuyorsun Haldun:bencede aşağı inip oturun bu öyle ayaküstü konuşulacak bir konu değil Levent:peki Zenan:ne oluyor ela Ela:hepsini anlatacağım der ve giderler fikret o sırada gelir Fiket:hocam elanın o hali neydi öyle Haldun:Gel fikret seninlede konuşmalıyım bu konuyu Fikret:hocam ne oluyor Haldun:anlatıcam Güney:acaba haldun bey ne söyledi Duygu:bende çok merak ediyorum Ahmet:ne elası ne haldun beyi ya benim hiç bir şeyden haberim yok Duygu:ya haldun bey ela ile önemli bir şey konuşmak istemişte Ahmet:neki acaba Duygu:bizde onu diyoruz ne acaba Sonra elaları otururken gösterir hepsi sessiz bir biçimde duruyordur Levent: ee ela hadi Ela:tamam anlatıyorum Levent.:sni dinliyorum Ela:ben fransadan buraya gelice bu hastahanede çalışmam için kanaat notu almıştım ve notum oldukça ancak ne olmuşsa olmuş yeni bir notum gönderilmiş ve bu nota göre.. Levent:Ela evet Ela:bu nota göre benim bu hastahanede çalışmam için fransaya tekrar gidip notumu düzeltmem gerkiyor Zenan:nasıl yani Levent:Aşkım bunun için mi üzüldün en fazla 1 ay olur Ela:hayır der yutkunarak Levent:? Ela:benim notum olduğundanda düşük gelmiş ve bu notu düzeltmem için en az 1.5 yıllığına gitmem lazım der ve levende bakar gözlerinde yaşlarla Levent şaşırmış bir halde Levent: 1.5 yıl mı Zenan:ya inanmıyorum yani bu nasıl olur sen burda çalışmaya başlamışken herşeye yeniden başlamışken Ela:biliyorum ama Levent:aması falan yok ela gitmeyeceksin Ela birden levende bakar gözyaşlarını silip Ela:bu ne demek levent Levent:ela kısa bir süreden bahsetmiyoruz 1.5 yıl asla izin vermem gitmene Ela:levent saçmalama o zaman bu hastahanede çalışamam Levent:koskaca istanbulda başka hastahane yokmuş gibi davranma ela Zenan elaya boşver ela üzerine gitme gibi bakışla bakar ama ela Ela:ya levent biz aynı hastahanede çalışmamıza rağmen birbirimizi hiç görmediğimiz zamanlar oluyor eğer başka bir hastahanede çalışırsak birbirimizi hiç göremeyiz. Levent:haklısın..tamam o zaman bende seninle gittiğin hastaneye giderim Ela:saçmalama Suat:evet levent saçmalama Levent:ya bilmiyorum işte tek istediğim senin başka bir hastahaneye gitmemen ela Ela:ama gitmek zorundayım.hem gideceğim hastahane eski çalıştığım yer başka bir yerde değil Levent:hah saol ya içim çok rahatladı Ela:levent lütfen Suat:bakın bu sizin için önemi bir karar biliyorum ama iyice düşünmelisiniz Levent:doğru söylüyorsun Ela:aslında düşünülecek bir şey yok tek bi seçeneğim var o da gitmek Levent:Gitmeni istemiyorum Ela:inan bana bende istemiyorum ama gitmek zorundayım der ve levent Levent:üfff der ve sandalyanin arkasına yaslanıp elaya biraz sinirli olarak bakıp ayağa kalkar ve Levent:ne istiyorsan onu yap ela der ve gider Ela:ya siz söyleyin bari gitmek zorunde değilmiyim Zenan:haklısın canım der ve suat birden zenana ters ters bakar Zenan:ne haksızmıyım suat der ve suat neyse dermiş gibi başını çevirip Suat:bak ela leventide düşünmelisin siz bir sürü şey yaşadınız ve daha yeni buldunuz birbirinizi Ela:biliyorum Sut:o zaman kararını levent içinde düşünüp ver der ve gider zenan elanın üzgün olduğunu görünce elanın elini tutar Ela:düşünmek için fazla bir zamanım yok Zenan:? Ela:haldun bey kararını 2 gün içinde vermek zorundasın dedi Zenan:olamaz ya Ela burnunu çekip ve dolu dolu gözlerle zenana bakıp Ela:ben şimdi ne yapıcam zenan Zenan:üff bilmiyorum ki canım ya der ve elanın tutuğu elini iyice tutar Suat ise levendin arkasından kpşar Suat:levent Levent:efendim suat Suat:ya dur bir neden böyle hemen gittin biraz otursaydın konuşurdunuz Levent sinirli bir şeikilde Levent:konuşulcak hiç bir şey kalmamışki ela hanım her şeye karar vermiş Suat:levent sakin ol Levent derin bir nefes alır ve Levent:tamam sakinim Suat:bak haklısın biliyorum bekide senin yerinde olsaydım aynısını yapardım ama kendini düşünme bir tek levent.elayıda düşün kız ömrünü cerrahlık için verdi ve şimdi sırf sen istiyorsun diye bir hayat boyunca verdiği uğraşa son mu verecek Levent düşünür ve Levent:Aslında ben Suat:ne ona ne kendine haksızlık yap levent der ve gider levent ise arkasından düşünüp bir karar verir gider kafetaryaya zenanı görür Levent:zenan ela nerde Zenan:levent bak üstüne gitme lütfen Levent:ela nerde Zenan:levent Levent sinirli bir şkilde Levent:Ela nerde Zenan:tamam sakin ol ela biraz hava almaya bahçeye çıktı Levent:Saol.bide pardon bağırdığım için Zenan:tamam önemli değil Ela ise bahçedeki banklardan birine oturmuş ve düşünüyordur o sıırada levent gelir Levent:ela Ela:levent Levent:ben.ben özür dilerim ela yani sana karşı çok kırıcı olmuş olabilirim Ela:önemli değil der ve levent yanına oturur biraz sessiz sessiz otururlar Ela:levent Levent:... Ela:ben bir karar verdim Levent:? Ela:gitmiyeceğim kalıcağım Levent:iyi ama burda kalırsan cerrahlığın biter Ela üzgündür ancak bunu göstermemek için Ela:olsun yani sensiz olmaktansa madem sen gitmemi istemiyorsun Levent elanın yüzünü okşar Levent:madem bu cerrahlığın için çok önemli git ela Ela:? Levent:yani evet bu benim için çok zor oluck Ela:benim içinde der ve üzülür Levent bunu farkedince eliyle elanın başını kaldırır ve elaya kararını sölemek ister | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| |
| |
+_Gözde_+ Yönetici
| Konu: Geri: !..DoKtoRlaR..! Salı Nis. 21, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
| !..DoKtoRlaR..! | |
|