| ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
gülay Gelişmiş Üye
Yaş : 28 Doğum tarihi : 11/10/96 Nerden : Doktorlardaki Duygu Nerden Geldiyse Ordan... İş/Hobiler : tiyatro ve oyunculuk... Lakap : Dr.Duygu HEKİMOĞLU Mesaj Sayısı : 182 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 08/06/09
| Konu: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 6:46 pm | |
| anti ad'ciler; maalesef kabul etmeniz gerek ad mutlu dzi devam etseydi de bu değişmezdi boşuna jülide ve arslan aşkı başlar diye ümitlenmekten vazgeçin... final muhtekulade bitti ve duygu & arslan aşkı sonsuza dek sürmek üzere başladı... başka söze hacet yok!!! | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
Yaş : 28 Doğum tarihi : 11/10/96 Nerden : Doktorlardaki Duygu Nerden Geldiyse Ordan... İş/Hobiler : tiyatro ve oyunculuk... Lakap : Dr.Duygu HEKİMOĞLU Mesaj Sayısı : 182 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 08/06/09
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 6:55 pm | |
| Evet şimdi beklenen cevapları veriyorum... kübra_gözde; dizi dwm etsydi grrdm bn a-d yi hıh =) canım dizinin devam etmesi ayrılmaları konusunda hiçbir şey ifade etmezdi ad aşkı başladı ve bunu durdurmak mümkün değil...+_Gözde_+; adciler heyoo nerdesinizz burdayız gözdecim sen onların temsilcisiysen ben de adcilerin temsilcisiyim onlara laf sokmak için ilk önce benimle mücadele etmen gerekiyor.istediğini yap başlığı bile kapatmakta özgürsün ama bunlar gerçekler adye laf sokulmaz!_yagmur_; işte gerçek aşkk!!!yaşasın AD!!!! inanmayanlara!!!!!!!!!!!!!!!!!! aynen yağmurcum ölümüne adciyiz kim ne derse desin!!!Fatih_Naz; inanmıyoruz varmı ? gözdenin dediği gibi a-d yi sevmiyoruz sevmiycez SEVDİRTMİCEZ .. ! canım sevmiyor olabilirsiniz ama sevdirtmemek sizin haddinize değil...adaa; ya arkadaşlar artık anlayın a-dçifti mutlu a-j çiftine gelince en son tartışmışlardı zaten bu büyük bir hata en sonunda onlarla ilgili hiç bişey göstermediler ve öyle görünüyoki ayrıldılar julidenin sözlerinden de bu anlaşılıyo evet adacım sana katılıyorum ama me yazıkki bunu anlamak isteemyenler var... | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 7:03 pm | |
| mutsuz_angel; bazıları arslanı hiç tanımıyomuş gibi konuşmuş kör olmayın açın gözlerinizi ne tesadüf canım ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum finalden sonra gözlerini açması gereken anti ad grubu bence...Fatih_Naz; evet yha aj keşke yine olsa o zmn jg ad kavgası olmaz aşk kolay olanı seçmek değildir cnm o yüzden ad aşkı zor zaten gerçek aşk olduğu için...*Gözde*; ck yakısıorlar bn ck begenıorm a-d yu ya:D ck dadlular:d aynen bitanem yakışmıyorlar diyenler utansın...çok tatlılar...hele didişmeleri..._yagmur_; zewkler we renkler tartışılmaszz bu lafına da katılıyorum yağmurcum...arslansda; öslemcim arslanı hepınızden ii tnıorum .. DEĞİŞMİCEKKK YAHA nerdentanıyosun cnm askerlik arkadaşın mı?o annesinden dolayı böyleydi duygunun annesi gibi bir kadın olmadığını ve ona aşık olduğunu anlayınca bütün dengeler değişti... | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 7:12 pm | |
| kübra_gözde; yha artk a-dciler sözde a-d çiftini swunamz oldu hyrdr? buyur canım ben çiftin savunucusuyum benimle muhattap olabilirsin her türlü...kübra_gözde; arayın blki blrsnz blnca bzede hbr wrn =) oarayı anti a-d yapalm o biraz zor canım çok beklersiniz bu başlığı da anti yapabilirsiniz hodri meydan...(tabi birilerinin sinirine dokunup başlığı kapatmazsa zuhahahaha)Blood-Money; Gerek yok finalde onlar vardı ve finallde hiç deilse sevgili olarak bitti önemli olan bu isterseniz yapın cnm biz yenii forum açarız Ayrıca da bu sataşmalardan ne kadar sıkılsam da AD'yi korumaya devam yanındayım bitanem her yardıma varım...!!!anti adcilerle her türlü adil olarak savaşırım...kübra_gözde; duat et fnle grdi dzi yksa grrdk hep braber olnlrı ndrsn de asln bu hylu hyndn wzgçmzdi dygu üzlrdü banane yani hehe =) her zamanki gibi yine yanılıyorsun ama ziyan yok alıştık sana ve senin bu hallerine cnm hehe...YaĞmUr; bncedee..ztn aslandan gerçk bi aşk beklemeyinn... asıl dizi devam etseydi sen arslandan değişmemesini bekleme ya da duyguyu aldatmasını hiç bekleme bu senin yararına olur boş avuntularla dolmazsın cicim...arslansda; yanii satenn örnegımızde war .. julıde ye bıle asık olamadı gıdıpte duyguya olcak deıl keske dewam etseydı gorucektı k kım kım e asık jülideye bile derken?onun ne özelliği var ki duyguda eksik olan...jülideyi ben de çok seviyorum ama onu duygusal hezeyanlarına karıştırma lütfen ben hala jülideyi seven biri olarak kalmak istiyorum...mujdem88; evt a&d yi korumaya devam cnm kesinlikle devam hayatım her türlü...ölümüne... | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 7:21 pm | |
| +_Gözde_+; Eft cnm burası Anti ad sohbet alanı ayrıca anti ad demeye devam dmi kızlar siz istediğiniz kadar diyebilirsiniz biz de ad demeye devam hehe...=)[Blood-Money; Valla devam etmedi ama olası çözümlerle düşünce sistemimizi bulandırmaya gerek yok demek ki Jülide gerçek aşkı deilmiş belli olmaz o kadarı kimin kime aşık olacağını kinmse bilemez evet canım olanlar oldu arslan duyguya,duygu da aslana aşık oldu eleştirmek için anti adcilere söylüyorum ÇOK GEÇ!!!mujdem88; evet kızlar anti-ad diil anti jg evet kızlar biz de sonuna kadar anti jg!!!kübra_gözde; anti a-d snna kdr we hpnize harfiyn katılıom siz dua edin fth sze acıdı hyallrnz suya dşmesn die diziyi btrdi a-d ye dknmadı yksa çok ağlrdnz kimsenin acımasına ihtiyacımız yok şekerim bu kdr basit bişey yüzünden ağlayacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz...+_Gözde_+; biz bişeymi dedik anlamıyoruz gibisinden hlh sevmioruz dioruz karşıyız dioruz lafı çarpıtmayın Lütfen .. ! aj çifti konumuz deiL hem bittiğinide Biliyoruz yüzümüze vurman Gerekmez ..! bazı şeyleri yüze vuran sensin cnm aj olayını sen başlattın ve biz sonuna kdr ad diyoruz...!!! | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 7:35 pm | |
| Blood-Money; Bebek değiliz sadece üzülürdük ne ağlaması ama kocaman geç kızlarız ama şu doğru ki JG'nin ayrılması sizin AD nefretinizi pekiştirdi ama bizim için fark etmez isteyen sever isteyen nefret eder ama iş hakaret düzeyine binmezse her türlü tartışmaya açığız kesinlikle katılıyorum cnm...kübra_gözde; genç kız olablrsn ama byn yşn 1 1 yşnda olmsn demeye çlştğmzı anlrdn =) senin beyin yaşın gibi mi?zuhaha güzel espriydi kabul et=)biz senin ne demek istediğini anlıyoruz ama sen bir türlü ad çiftinin gerçek aşk olduğunu anayamıyorsun maalesef ben senin beyin yaşından şüpheliyim şekerim...seni IQ testine davet ediyorum xdmujdem88; gözde lütfen hakaret etme eğer bunu bi üye söyleseydi uyarıyı çoktan verirdiniz hatta banlardınız ama yöneticisin die kimseye hakaret edemezsin benide isterseniz atın siteden istersenizde ne derseniz diin bu bi gerçek.ayrıca flood seni bu soğuk kanlılığın için tebrik ederim... lütfen böyle haksızlıklara gelemem kesinlikle katılıyorum haksızlık var bu işte...kübra_gözde; sn ad- hkknda knşsana bze akıl wrme canımz ne istrse onu yprz sn işine bak ksm admn asabnı bzma haberin var mı bilmiyorum ama bu söylediklerin bile banlanmak için bir sebep banlanmadığın için yönetici olduğuna dua et cnm...+_Gözde_+; bişey sorcam imzanda dio yha hani istesenizde gitmeyiz die nasıl gidersiniz illaha kovulmanızmı gerek siteden ? ben açık konuşan bir insanım açıkça dile getiriorum size olan nefretimi dha ne yapmam grk bilmiorum istediğinizi yapın biz sizi önemsemedikten sonra ne yapsanız nafile...Blood-Money; Teşekkür ederim müjde abla ayrıca da şunu dim kolay kolay gaza gelmem tartışma dedim laf dalaşması değil...Hem o kadar laf dalaşmasına meraklıysanız kendinize başka bir grup bulun çünkü AD'ciler böyle tartışmalara girmezler...Hepimiz seviyeli insanlarız seviyemizi düşürmeyelim lütfen kesinlikel seviyeli insanız ama zor durumda kaldığımız zaman adye ve adcilere laf sokulmasına müsaade etmeyiz cnm...+_Gözde_+; sizin yaptığınız olgunluk deil resmen Gıcıklık neye göre gıcıklık şekerim sizin gıcıklığınıza göre mi?zuhahahaha....!!!kübra_gözde; krşmasmk olmz bi kre krştn cnm artk snde hdfmzdesn ksra bkma bn glemm bu işlre diosn çkl aradn kmseyi de swnma biz adciler istediğimizi savunuruz bunu eleştirmek sizin haddinize değil siz de bizim hedeftesiniz ayrıca biz lafa karışmaktan korkmayız cnm her türlü tartışırız...+_Gözde_+; bizim kavgamız senle deil hem onun ağzı vr o desin bırakda o kdr çok girmek istiyosan bu konuşmaya gir ama bi dha çıkmazsn bnden sölemesi bu tehditlere pek papuç bırakasım yok cnm istediğine istediğini söyle konumuz ad çifti o bakımdan ÖLÜMÜNE AD!!! | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Ağus. 30, 2010 7:40 pm | |
| Fatih_Naz; yha bıırak gözde girmesin bunları çekemiorum ztn biri dha gelmesn yeter müjdemisin nesin gelme kısım girme bu bölüme çok mu zor laf sölemek sanamı kaldı blood money sölüyo yeterince sus sen sana noluo diosan karşı taraf sni İSTEMiyo dha ne olsn kübra gözde aferin yokluğumu hissettirmediniz biz de seni istemiyoruz ama yapılcak bişey yok insanın her istediği olmuyor dünyada...biz size siz de bize katlanmak zorundasınız!!!üzgünüm... | |
|
| |
duygu&arslan Foruma alışan Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 05/06/95 Mesaj Sayısı : 22 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 08/09/10
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Çarş. Eyl. 08, 2010 2:56 am | |
| yaaa buraya yeni geldim bennn =) koyu bir duygu&arslancı olarak anti arslan'ın yorumlarını saçma buluyorum.Ayrıca greys anatomy'de duygu-arslan'ı canlandıran lexie&mark izliyorum onu da evet aldatma vardı galiba ama sonra öyle pişman oluyorki bana şans ver diyo kocan olurum falan diyo =) gerçek aşk bu diyorsunuz izleyince ayrıca jülide olmaz olamaz!!! | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Çarş. Eyl. 08, 2010 10:44 pm | |
| benimle aynı fikirde olmana ve anti adcilere katılmamana gerçekten çok sevindim duygu & arslanın aşkına yapılan büyük haksızlık! ayrıca sevmemekte özgürsünüz ama onları ağırca eleştirmek kimsenin haddi değil. burda isim kullanmıyorum herhangi bir kişiye hiçbirşey demiyorum ayrıca ben anticileri de seviyorum ama ben bu konuda onlara kesinlikle ama kesinlikle altını rengarenk çizerek söylüyorum KATILMIYORUM! | |
|
| |
Yaş : 29 Doğum tarihi : 05/06/95 Mesaj Sayısı : 22 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 08/09/10
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Perş. Eyl. 09, 2010 12:34 pm | |
| seninle aynı fikirdeyiz gülay! kesinlikle haklısın sevmemekte herkes özgür ama laf atmak yada saçma sapan yorumlar çok saçma biz onların sevdiklerine bir şey demiyor ve saygı duyuyorsak onlarda bize duymak zorunda | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Perş. Eyl. 09, 2010 1:06 pm | |
| gülay duygu&arslan fun clup'ta avatar ve imza bölümünde anti duygu&arslancılar bir resim yani avatar koymuşlar sevmiyoruz sevmiyeceğiz diye koymuşlar oraya bolbol duygu&arslan avatarları koyalım İKİ AŞKA İNANMAYANIN MUHTEŞEM AŞKI!! Duygu&Arslan forever! bitmiştir. | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Eyl. 13, 2010 7:53 pm | |
| memnuniyetle!!! başladım bile!!! onlar bizi istemeseler de kimin umurunda?! biz her halükarda yine de varız!!! bize katlanacaklar! çünkü biz ateşte açan çiçeklerin temsilcisiyiz. yani Duygu & Arslancılarız! bu kadar basit!!! | |
|
| |
ela_levent-sude Forum gezgini
Yaş : 26 Doğum tarihi : 15/04/98 Nerden : Antalya Mesaj Sayısı : 31 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 02/07/10
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Ptsi Eyl. 20, 2010 4:49 pm | |
| Yani onlar ayrı bi renk katıyodu diziye.Kusura bakmayın ama ben Jülide karakterinin dizi için gereksiz olduğunu düşünüyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... C.tesi Ekim 02, 2010 9:44 pm | |
| bncede ama yapacak bişi yok gülay arkandayımmmm | |
|
| |
duygu-sedef Foruma alışan Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 03/08/95 Mesaj Sayısı : 13 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 19/10/10
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... Salı Ekim 19, 2010 4:48 pm | |
| aynen... jülide ile arslan bir arada yürüytemez...duygu ve arslannn.. !!!! | |
|
| |
Julide_Ozlm üye
Yaş : 27 Doğum tarihi : 15/12/96 Nerden : Bursa Mesaj Sayısı : 7 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 15/08/12
| Konu: Geri: ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... C.tesi Ağus. 18, 2012 1:16 am | |
| siz kimsiniz julideye laf atıyonuzki asıl gereksiz olan duygu aslan saçma sapam karakterler ölümüne JULİDE | |
|
| |
| ...Bazı Şeyleri Kabullenmek Gerek... | |
|