Bunlarda bana gelenler...
-farzet ki okyanusta kayığın sualmaya başladı ve batıyosun suyun dibine indiğinde nefesin kesilmeye başladı ölmek üzeresin birde bakıyosun bende suyun dibindeoturuyorum.elimde deoksijen tüpü var seviniyosun bir kaç nefes çekerim die.hiç boşuna heveslenme tüfü kafana geçiririm çünki bi çağrı bile atmıyosun...
-bir bahar günü bizim parkın önünde yaprakları ateş kırmızısı bir gül gördüm.o gülü aldım.sana vermek için değil ha seni görünce utansın die!
-bir öneri:kendine iyi bak.bir rica:hiç bir zaman değişme.bir istek:beni unutma.bir gerçek:çok tatlısın.ve bir itiraf:SENİ ÇOK SEVİYORUM...
-kalpler vardır sevgi içindir insanlar vardır dostluğu paylaşmmak için ve sabahlar vardır yeni bir güne umutla başlamak için...her doğan güneş yeni bir umut uyandırsın yüreğinde iyi geceler canım...
-hayat akıp giderken avuçlarımdan...eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı...artık herşey için çok geç demek için belkide çok geç...!!!
-bugün varsın yaşadın...peki yarın?yarın sabah gözlerini açamayıp sevdiklerini göremeyeceğini düşündün mü?kaçırdıkların,kaybettiklerin,kırdıkların hiç aklına geldi mi?o yüzden en iyisini yapıp tüm sevdiklerine haykır.''İYİKİ VARSIN''diye ben başladım bile İYİKİ VARSIN...
-varlığımın yok olduğu sırada varlığınla yeniden doğdum,gözlerimi açtığım güneşlerimdensin.iyi ki varsın...
-iyi geceler denizin en son damlası karanlığın Çoban yıldızı toprağa düşen en son yağmur ve iyi geceler yüreğimin en değerli parçası...
devamı gelcek