| AD tartışma sözleri... | |
|
+4.::MerVe::. adaa össlleemmm Blood-Money 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Blood-Money Gelişmiş Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 24/02/95 Nerden : "AD"ana İş/Hobiler : alışveriş yapmak,müzik dinlemek... Lakap : SüSLü Mesaj Sayısı : 166 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: AD tartışma sözleri... Perş. Mart 19, 2009 9:35 am | |
| Duygu: -Gülizar Hanım ile kocasının birbirlerini çok sevdikleri belli... Arslan: -Nerden anladın Duygu: -Adamın karısı için ne kadar üzüldüğünü görmediniz mi Bunca yıl evlilikten sonra hala birbirlerine aşık olmaları ne kadar güzel... Arslan: -Hayallerini yıkmak istemem Duygu ama bu istisnai bir durum evli çiftlerin çoğu mutsuz ya ayrılıyorlar ya da başka sebeplerden dolayı birbirlerine katlanmak zorunda kalıyorlar...Ha bunları ben değil istatistikler söylüyor Niyetin morelini bozmak değildi...Yani sen istersen yine beyaz atlı prensini beklemeye devam et Biliyor musun Bi zamanlar binicilik dersi almıştım Hocam hiç de fena olmadığımı söylemişti...Üstelik atım da beyazdı Duygu: -Benim beyaz atlı prens beklediğim falan yok Arslan Bey | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Perş. Mart 19, 2009 7:17 pm | |
| saol cnm güzeldi replik için tşklr... | |
|
| |
Blood-Money Gelişmiş Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 24/02/95 Nerden : "AD"ana İş/Hobiler : alışveriş yapmak,müzik dinlemek... Lakap : SüSLü Mesaj Sayısı : 166 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Perş. Mart 19, 2009 7:19 pm | |
| Önemli değil en kısa zamanda yenilerini eklicem zaten Bu AD aşkı bitmez benim içimde | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Perş. Mart 19, 2009 7:21 pm | |
| ainen cnm yenilerini bekliorum bende ekleyebilirim dimi yani sakıncası varmı evet bu aşk bitmez | |
|
| |
Blood-Money Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Perş. Mart 19, 2009 7:44 pm | |
| Yok cnm ekle sen ne sakıncası olacak bu serbest bir başlık Hatta bir yenisi Duygu: -Beni çağırtmışsınız Arslan Bey hastalarla ilgili bir sorun mu var Arslan: -Yooo...Akşm bir filme gidiyorum da... Duygu: -Film mi Arslan: -Hı hı... Duygu: -Yani beni acil olarak bunun için mi çağırdınız Arslan: -Bir türlü karar veremedim... Duygu: -Ah Arslan Bet ben bazen size inanamıyorum... Arslan: -Duygu sen olsan hangi filme giderdin Duygu: -Herhalde buna giderdim...Şuna...Bir arkadaşım girmiş çok beğenmiş ben de gitmeyi düşünüyorum... Arslan: -Yani benimle filme gelmeyi...(Telefon çalar) -Merhaba...Evet seçtim filmi...Yani kesin geliyorsan değil mi Görüşürüz... (Duygu'ya): -Kusura bakma ama şansını kaybettin... Duygu: -Bu büyük şansı kaybettiğime üzülmedim desem...Pek film modunda değilimde...Benimle işiniz bittiyse gidebilir miyim Arslan: -Tabi... | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Perş. Mart 19, 2009 8:12 pm | |
| ah aslan ah tşklr cnm saol bende eklemeye çalışıcam:) | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Cuma Nis. 24, 2009 6:46 pm | |
| paylaşım için saol cnm | |
|
| |
.::MerVe::. Prenses
Yaş : 28 Doğum tarihi : 23/08/96 Nerden : antalya Mesaj Sayısı : 987 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Cuma Nis. 24, 2009 11:49 pm | |
| tşk | |
|
| |
arslansda Co-Admin
Yaş : 32 Doğum tarihi : 22/03/92 Mesaj Sayısı : 762 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... C.tesi Mayıs 09, 2009 9:30 am | |
| | |
|
| |
KumsaL Forumun Vazgeçilmezi
Yaş : 30 Doğum tarihi : 05/09/94 Nerden : hadiSє'мiη γaηıηdaη---єuяσωiSiση 2oo9 мσSćσw İş/Hobiler : düм тєк тєк-dσuвLє LiFє Lakap : hdSвL Mesaj Sayısı : 2475 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... C.tesi Mayıs 09, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
gülay Gelişmiş Üye
Yaş : 28 Doğum tarihi : 11/10/96 Nerden : Doktorlardaki Duygu Nerden Geldiyse Ordan... İş/Hobiler : tiyatro ve oyunculuk... Lakap : Dr.Duygu HEKİMOĞLU Mesaj Sayısı : 182 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 08/06/09
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Perş. Ağus. 20, 2009 10:24 pm | |
| çoook...güzel. paylaşım için saol... -·=»‡«=·- Ölümüne kadar AD ve ZS -·=»‡«=·- _*Ölümüné Zénan - Suat_* **--anti g-j--** fan | |
|
| |
UğuR BöceĞi Foruma alışan Üye
Yaş : 27 Doğum tarihi : 10/06/97 Mesaj Sayısı : 23 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/09
| Konu: Geri: AD tartışma sözleri... Cuma Eyl. 04, 2009 11:45 am | |
| çok gzller sağol canım devam | |
|
| |
| AD tartışma sözleri... | |
|