Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
Konu: Uğur Pektaş Salı Mart 17, 2009 5:55 pm
Uğur Pektaş Doğum Tarihi : 1979 Eğitimi : Ön Lisans
Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisinde oynuyor. Uğur Pektaş 20 Haziran 2008'de kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik'le evlenmiştir.
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
Konu: Geri: Uğur Pektaş Çarş. Mart 18, 2009 3:17 am
harika bir şahsiyet karizma yakışıklılık oyunculuk yetenek ne ararsan var türünden yani evlenmesine çok sevindim gamze'yide seviorm doğal ve ii bi oyuncu ne dielim mutlulukları daim olur inş.payşaımın için saol bitanem
Blood-Money Gelişmiş Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 24/02/95 Nerden : "AD"ana İş/Hobiler : alışveriş yapmak,müzik dinlemek... Lakap : SüSLü Mesaj Sayısı : 166 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 09/02/09
Konu: Geri: Uğur Pektaş Çarş. Mart 18, 2009 12:04 pm
Gamze'yi önceden sevmezdim çünkü bana çok pembe gözlüklerden bakan biri gibi gelirdi çok uçuktu ama dizide oynamaya başladıktan sonra hiç kötü bir yönünü görmediğim için seviyorum Uğur da karizmatik ve yakışıklı ama Arslan'ım kadar olamaz...
eLaM Gelişmiş Üye
Yaş : 30 Doğum tarihi : 29/08/94 Mesaj Sayısı : 214 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/02/09
Konu: Geri: Uğur Pektaş C.tesi Mart 21, 2009 10:55 pm
össlleemmm demiş ki:
harika bir şahsiyet karizma yakışıklılık oyunculuk yetenek ne ararsan var türünden yani evlenmesine çok sevindim gamze'yide seviorm doğal ve ii bi oyuncu ne dielim mutlulukları daim olur inş.payşaımın için saol bitanem
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
Konu: Geri: Uğur Pektaş C.tesi Mart 21, 2009 10:57 pm
eLaM demiş ki:
össlleemmm demiş ki:
YaĞmUr Admin
Yaş : 29 Doğum tarihi : 15/03/95 İş/Hobiler : ElA-LeVeNt & EdWaRd-BeLlA.... Lakap : EsMeR bOmBa Mesaj Sayısı : 597 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 19/12/08
Konu: Geri: Uğur Pektaş Ptsi Mart 23, 2009 6:07 pm
össlleemmm demiş ki:
cagla_123 Gelişmiş Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 16/03/95 Nerden : yalova Mesaj Sayısı : 119 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 27/02/09
Konu: Geri: Uğur Pektaş C.tesi Haz. 06, 2009 6:59 am
cok yakısıklı bnm bıtanm cok severım ben onu eskıden bende gamzeyı sevmezdım ama ugurla evlendıkten sonra daha cok sevmeye basladım
*Nisanur* S.mod
Yaş : 27 Doğum tarihi : 27/05/97 Nerden : Malatya İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : MüZiKoLik Mesaj Sayısı : 504 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/09/08
Konu: Geri: Uğur Pektaş Salı Haz. 23, 2009 10:13 am
össlleemmm demiş ki:
adaa Üst düzey Admin
Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
Konu: Geri: Uğur Pektaş Salı Haz. 23, 2009 4:48 pm
össlleemmm demiş ki: