| Aysun Kayacı!!! | |
|
+6Blood-Money eLaM .::MerVe::. adaa **cadıkısss** össlleemmm 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Aysun Kayacı!!! Ptsi Mart 09, 2009 1:09 pm | |
| ...............AYSUN KAYACI............... Doğum Yeri : İstanbul Doğum Tarihi : 23 Mart 1981 Eğitimi : Lisans (Devam Ediyor) Mankenliğe 15 yaşında gitmiş olduğu fuarlarda stand görevlisi olarak başlamıştır. Uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa da başlamış ve Zehirli Çiçek adlı dizi de rol almıştır. 2004 yılında 12. MGD Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Mankeni ödülünü aldı. 2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar, 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizilerde rol aldı. Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filminde de şarkıcı rolü oynadı. 2007 – 2008 yıllarında bir içecek firmasının ses getiren reklam filminde oynadı. Artık tamamen mankenliği bırakarak kendisini kariyer yapmaya adayan Aysun Kayacı, şu anda Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okumaktadır. Dizi oyunculuklarına devam etse de ağırlık olarak şu anda NTV’de yayınlanan “Haydi Gel Bizimle Ol” adlı televizyon programında sunuculuk yapmaktadır. 27 Mart 2008 tarihinde sözkonusu programda, Türkiye'de pek çok ulusalcı'nın düşündüğü şekilde ve George Orwell'in Hayvanlar Çiftliği (roman)'ında Stalin karakterine söylettiği: "Hepimiz eşitiz ama ben herkesten daha eşitim" sözlerine gönderme yaparak: "Bu ne biçim demokrasi? Benim verdiğim oy ile ayaktakımının, dağdaki çobanın oyu eşit olabilir mi?" sözleri yüzünden Adıyaman ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Orak ve avukatı Hacı Orhan tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve "Basın Yoluyla Hakaret" suçundan Türk Ceza Kanunu 301. maddesinden dava açılması istenmiştir. | |
|
| |
**cadıkısss** S.mod
Yaş : 30 Doğum tarihi : 17/02/94 Nerden : edward'nn kalbindenn İş/Hobiler : resim yapmak,müzik dinlemek vs Lakap : civciv, etiket , pamuk Mesaj Sayısı : 444 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 18/09/08
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Ptsi Mart 09, 2009 5:30 pm | |
| güzel doktorlardada oynamıştı keşke hala oynasa duygu nun yerine offf | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Ptsi Mart 09, 2009 6:57 pm | |
| | |
|
| |
adaa Üst düzey Admin
Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Ptsi Mart 09, 2009 7:19 pm | |
| güzel bir kadın iide bir oyuncu doktorlar dizisinde oldukça başarılıydı devam etseydi çok güzel olurdu bencede | |
|
| |
.::MerVe::. Prenses
Yaş : 28 Doğum tarihi : 23/08/96 Nerden : antalya Mesaj Sayısı : 987 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Ptsi Mart 09, 2009 10:05 pm | |
| - adaa demiş ki:
- güzel bir kadın
iide bir oyuncu doktorlar dizisinde oldukça başarılıydı devam etseydi çok güzel olurdu bencede evt | |
|
| |
eLaM Gelişmiş Üye
Yaş : 30 Doğum tarihi : 29/08/94 Mesaj Sayısı : 214 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/02/09
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Ptsi Mart 09, 2009 10:12 pm | |
| - adaa demiş ki:
- güzel bir kadın
iide bir oyuncu doktorlar dizisinde oldukça başarılıydı devam etseydi çok güzel olurdu bencede | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Cuma Mart 13, 2009 11:30 pm | |
| bakıyorumda herkes kader'i özlemiş ben gibi | |
|
| |
Blood-Money Gelişmiş Üye
Yaş : 29 Doğum tarihi : 24/02/95 Nerden : "AD"ana İş/Hobiler : alışveriş yapmak,müzik dinlemek... Lakap : SüSLü Mesaj Sayısı : 166 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! C.tesi Mart 14, 2009 10:44 am | |
| Grey's Anatomy de İzzie devam ediyordu keşke o da devam etseydi ben çok seviyorum Aysun Kayacı'yı şuan Gece Gündüz'de oynuyor ama DOKTORLAR'da oynasaydı hiç fena olmazdı... | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! C.tesi Mart 14, 2009 6:49 pm | |
| aysun kayacıyı seviyorum kaderide çok seviyodum zaten ilk kaderdi favorim aysun kayacıyı gördüm ve tanıştım sarıldım bile | |
|
| |
yusra_doktorlar Üst düzey Admin
Yaş : 28 Doğum tarihi : 06/03/96 Nerden : makedonya-gostivar İş/Hobiler : elif♥merve♥kübra Mesaj Sayısı : 1158 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! C.tesi Mart 14, 2009 6:51 pm | |
| - eLaM demiş ki:
- adaa demiş ki:
- güzel bir kadın
iide bir oyuncu doktorlar dizisinde oldukça başarılıydı devam etseydi çok güzel olurdu bencede | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
| Konu: Geri: Aysun Kayacı!!! Salı Mart 17, 2009 1:28 am | |
| şansılısın gözde bende inş. meleğimi görürüm keşke kader geri dönse ne güzel olurdu şuan ki tv proğramında çok söz edilior hiç örmedim ama | |
|
| |
_yagmur_ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 15/06/94 Nerden : !____İZMİR____! İş/Hobiler : öğrencilik işte :( Lakap : UGLY BETTY(GÖZLÜK+TEL+KABARIK SAÇLAR) Mesaj Sayısı : 2058 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
| |
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| |
| |
| Aysun Kayacı!!! | |
|