adaa Üst düzey Admin
Yaş : 27 Doğum tarihi : 14/01/97 Nerden : Hayal alemindeN... Mesaj Sayısı : 2192 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 30/12/08
| Konu: Özgür ÇEVİK C.tesi Şub. 28, 2009 7:35 pm | |
| İlkez 28.Şubat 2004 de Akademi Türkiye yarışmasındaki başarısı ile tanıdık onu.Daha sonra dizi oyuncusu olarak Yabancı Damat ‘da Niko karakterini canlandırdı dizinin bitmesi ile Avrupa Yakası ve Kavak Yellerinde konuk oyuncu olarak katıldı.Aynı Zamanda Romantika adlı müzikalde ise başrol oyuncusu olarak görev almıştır. Yeni dönemde başlayan Gece Seslerinde ise Seyhan karakterini canlandırıyor. Üniversite eğitimini ve Albüm çalışmalarını bitiren Özgür DÜŞ/ÜN/CE adlı albüm'üde piyasalarda. Özgür’ün , en büyük hobisi ; Gitar çalmak ve İstiklal caddesinde yürümek . | |
|
**cadıkısss** S.mod
Yaş : 30 Doğum tarihi : 17/02/94 Nerden : edward'nn kalbindenn İş/Hobiler : resim yapmak,müzik dinlemek vs Lakap : civciv, etiket , pamuk Mesaj Sayısı : 444 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 18/09/08
| Konu: Geri: Özgür ÇEVİK Perş. Mart 05, 2009 6:36 pm | |
| bnce herkes onu yabancı dağmattan tanıo tabiki bnde | |
|
yusra_doktorlar Üst düzey Admin
Yaş : 28 Doğum tarihi : 06/03/96 Nerden : makedonya-gostivar İş/Hobiler : elif♥merve♥kübra Mesaj Sayısı : 1158 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Özgür ÇEVİK Perş. Mart 05, 2009 6:42 pm | |
| ben gormustum bi kac kez sonra gece seslerinde daha fazla gormeye basladim | |
|
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: Özgür ÇEVİK Perş. Mart 05, 2009 7:03 pm | |
| yabancı damat dizisinde cok güzeldi | |
|
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Özgür ÇEVİK Ptsi Mart 09, 2009 2:24 pm | |
| çok ii bi oyuncu seviorum sempatik ve yakışıklı ayrıca | |
|