| dedikoduu XD XD XD XD XD XD | |
|
+5mujdem88 _almina_ Yeliz össlleemmm siNem 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
siNem Forumun Gözdesi
Yaş : 30 Doğum tarihi : 12/12/93 Nerden : !!AD ve ZS nin aşkına!!! İş/Hobiler : J.T :) Lakap : duygu arslan&zenan suat Mesaj Sayısı : 569 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Şub. 20, 2009 10:07 pm | |
| | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| |
| |
siNem Forumun Gözdesi
Yaş : 30 Doğum tarihi : 12/12/93 Nerden : !!AD ve ZS nin aşkına!!! İş/Hobiler : J.T :) Lakap : duygu arslan&zenan suat Mesaj Sayısı : 569 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Mart 20, 2009 9:26 pm | |
| üyelerimizden _yagmur_ we no_nick_no_problem derane sınawında kopya çekmeye çalışırken çok pis yakanmıştır'!!! ancak filizin(no_nick_no_problem)arkadaşıma yardım ediyorum hocam demesiyle olay kopmuştur...çnkü no_nick_no_problem, _yagmur_dan cewap anahtarını geçirirken görülmüştür (umarım beni sağ bırakırsın filizz) | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Mart 20, 2009 10:15 pm | |
| flaş flaş flaş şok şok şok site üyelerinden arslansda(seda) geçen günlerde evinin balkonunda dolma doldururken yakalanmış hatta ve hatta komşuların tepkisi üzerine eve gelen zabıtalar evde gördükleri karşısında küçük dilllerini yutmuş.üyemizi kınıyor bunun bidaha tekrarlanmamasını diliyoruz.bakalım üyemiz bu konu hakkında ne diyecek.... az sonra...az sonra...az sonra...az sonra...az sonra... az sonra...az sonra...az sonra...az sonra...az sonra...az sonra...az sonra...az sonra... | |
|
| |
Yeliz Gelişmiş Üye
Yaş : 30 Doğum tarihi : 26/03/94 Mesaj Sayısı : 103 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Mart 20, 2009 10:59 pm | |
| Flaş Flaş össlleemmm geçen gün az kalsın siteden banlanıomuş ama sonra yeni çömlerden olduğu için affedilmiş.. | |
|
| |
össlleemmm Muhabir
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD C.tesi Mart 21, 2009 12:30 am | |
| not:ben benim hakkımda konuşan herkesi taksaydım bilmiyorum artık,herkese kolay kolay cvp vermem bunuda bil. sitemiz üyelerinden yusra geçenlerde bi bi yardım kampanyasına katıldı kimsesiz iguanaları koruma derneğine üye olan yusra evinde 10 tane kimsesiz iguana beslediğini açıkladı şuan yusra'nın evinin bahçesindeyiz sayın seyirciler... ...röpörtajımız... yusra: iyi günler dedikodu izleyicileri muhabir: iyi günler yusra hanım,evinizde 10 tane kimsesiz iguana beslediğiniz doğru mu? yusra:evet doğru besliyorum onlarla bütün gün iç içeyim muhabir:(hım demek öyle)aaa o ne iguana!!! yusra: neee iguana mı(masaya çıkar) muhabir: yok değilmiş inebirsiniz yanlış görmüşüm.nerde kalmıştık... yusracım kızmazsın inşallah | |
|
| |
_almina_ Forumun Bitanesi
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| |
| |
mujdem88 Forumun heveslisi
Yaş : 36 Doğum tarihi : 07/11/88 Mesaj Sayısı : 69 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 27/03/09
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Nis. 10, 2009 4:42 pm | |
| flaş flaş flaş site üyelerinden yeliz ve almina'nın gereksiz konuşmaları insanların canını sıkıyormuş bunun üzerine yapılan anketlerde 100 binin üzerinde kişinin üzerlerine vazife olmayan işlere karışmamaları gerektiği yönünde oy kullanarak onları saf dışı bıraktıları konuşuluyor...bizde halkımıza kulak veriyoruz ve herşeye o burunlarını sokmamalarını rica ediyoruz | |
|
| |
Yaş : 32 Doğum tarihi : 09/02/92 Nerden : evden İş/Hobiler : tiyatro gitar ve dans Lakap : porselen bebek Mesaj Sayısı : 814 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD C.tesi Nis. 11, 2009 12:09 pm | |
| sok sok müjdem88 isimli sahıs kendi rütbesine bakmadan baskalarını elestiriyor bizde ona burdan bi uyarımız var kendisiyle ilgiliolmayan konulara burnunu sok masın bide herkese bilip bilmeden üyelerizmiz hakkında bos bugazlık yapmasın | |
|
| |
+_Gözde_+ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 04/09/94 Nerden : iZmiR Lakap : Asi Melek Mesaj Sayısı : 1209 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| |
| |
KumsaL Forumun Vazgeçilmezi
Yaş : 30 Doğum tarihi : 05/09/94 Nerden : hadiSє'мiη γaηıηdaη---єuяσωiSiση 2oo9 мσSćσw İş/Hobiler : düм тєк тєк-dσuвLє LiFє Lakap : hdSвL Mesaj Sayısı : 2475 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD C.tesi Nis. 11, 2009 3:07 pm | |
| Flash flash... Gözde adlı adminimizin,siteye bomba koyup kaçtığı tespit edilmiştir... Forum yöneticileri her yerde Bombayı aramaktadır... 2 dk içinde patlama olacaktır... Gözdeyi bulan kişinin yöneticiye özel mesaj atması yeterli olacaktır (gözdecim kasten yazmadım bunu...yani öylesine) | |
|
| |
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Ptsi Nis. 27, 2009 8:57 pm | |
| sok sok jojos adlı üyemiz gözde adlı admimizin seneryosu bnim senaryom dyerek bi ida orta ya koymustur gözde adlı adminimiz bu olaya nasıl yaklasıcak jojos isimli üye bu ida karsısında nasıl bi tavır takınıcak en ince ayrıntısıyla baska bir haberlerle görüsmek üzere hoscakalın nice kalın | |
|
| |
Yaş : 30 Doğum tarihi : 05/09/94 Nerden : hadiSє'мiη γaηıηdaη---єuяσωiSiση 2oo9 мσSćσw İş/Hobiler : düм тєк тєк-dσuвLє LiFє Lakap : hdSвL Mesaj Sayısı : 2475 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Salı Haz. 02, 2009 6:48 pm | |
| Şok şok şok!!! Yusra adlı üyemiz,kendini boğaza salmıştır.... Doktorların bitmesine katlanamayan üyemiz,atlayacak mı? Ayrıntılar birazdan ana haber bülteninde xD | |
|
| |
arslansda Co-Admin
Yaş : 32 Doğum tarihi : 22/03/92 Mesaj Sayısı : 762 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Çarş. Haz. 03, 2009 9:24 pm | |
| Şok Şok Şok !!! Kumsal adlı üyemiz hadiseyi döverken yakalanmıstır. Doktorların birdaha baslamıcagı üzere bıttıgı ıcın butun sınırını hadıseden cıkarmıstır. Kumsalla sohbet reklamlardan sonra dewam edicektir.. | |
|
| |
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Perş. Haz. 04, 2009 7:07 pm | |
| Şok şok şok!! Hadiyesi ben dövmedim!! Elim dövdüü xD Hemm dayak cennetten çıkmadır xD | |
|
| |
arslansda Co-Admin
Yaş : 32 Doğum tarihi : 22/03/92 Mesaj Sayısı : 762 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Perş. Haz. 04, 2009 9:31 pm | |
| Şok Şok Şok !! Kumsal üyemiz hala yalan söylmekte ısrarlı xD | |
|
| |
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Haz. 05, 2009 1:15 pm | |
| Şok Şok Şok!!! Devrim NAS'ın büyük hayranı olan Seda dün gece 23 sularında megafonu eline alıp,deli gibi sokakta DEVRİM SENİ ÇOK SEVİYORUM diye bağırdı... Seda yı bu deliliğe iten gerçek neden neydi? AZ Sonraa!!! | |
|
| |
arslansda Co-Admin
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Haz. 05, 2009 1:33 pm | |
| Şok Şok Şok !! Devrim NAS'a bagıran ben dğildim ağzım bagırmıstı .. Nedenleri ise Az sonra xD | |
|
| |
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Haz. 05, 2009 6:41 pm | |
| sok sok bütün üyeler doktorların bittigi için cıldırmıs durumda ayrıntıllar azsonra | |
|
| |
*Sena* Gelişmiş Üye
Yaş : 28 Doğum tarihi : 05/02/96 Nerden : İzmiR İş/Hobiler : E & L & M & D Lakap : ChaTlaK Mesaj Sayısı : 100 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Ptsi Haz. 08, 2009 11:13 am | |
| Şok Şok Şok ! Bazı üyelerin Yalancısın diyerek çok kızan Almina Kendini amerikaya atmış.İlk Fırsatta Kendisine Yeni sevgili Yapan Alminayla Röpörtaj Yaptık..AZ sonRa ! AZ sonra ! | |
|
| |
| Konu: Geri: dedikoduu XD XD XD XD XD XD Cuma Haz. 12, 2009 8:12 pm | |
| sok sok bn kendimme yeni bulmak istemiyorum bnim zaten bi tane var ikincisine gerek kalmadı | |
|
| |
| dedikoduu XD XD XD XD XD XD | |
|