_yagmur_ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 15/06/94 Nerden : !____İZMİR____! İş/Hobiler : öğrencilik işte :( Lakap : UGLY BETTY(GÖZLÜK+TEL+KABARIK SAÇLAR) Mesaj Sayısı : 2058 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: dzideki karakterlern en sewdiiniz yönleri? Salı Şub. 17, 2009 5:44 pm | |
| dizideki karakterlerin en swdiiniz ynleri neler??
zenan= suat= levent= ela= julide= arslan= fikret= haldun= duygu= eylül= güney= ahmet= | |
|
_yagmur_ Yönetici
Yaş : 30 Doğum tarihi : 15/06/94 Nerden : !____İZMİR____! İş/Hobiler : öğrencilik işte :( Lakap : UGLY BETTY(GÖZLÜK+TEL+KABARIK SAÇLAR) Mesaj Sayısı : 2058 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: dzideki karakterlern en sewdiiniz yönleri? Salı Şub. 17, 2009 5:48 pm | |
| zenan=çok tatlı çalışkan gzl ve komik suat=yakışıklı zeki tatlı komik romantk ideal erkek levent=tattlı we zekii ela=çok güzelll julide=gzleri süperr arslan=smpatikk fikret=çk ii bi öğrtmen haldun=çk ii bi başhekim duygu=tatlı bi kızz eylül=sçları güzel(zorladım kendim i:haha: ) güney=yakuşuluuu ahmet= komikk | |
|
kübra_gözde Yönetici
Yaş : 33 Doğum tarihi : 02/11/91 Nerden : Samsun Mesaj Sayısı : 2390 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: dzideki karakterlern en sewdiiniz yönleri? Salı Şub. 17, 2009 5:57 pm | |
| zenan=gsel hırslı azmli zeki çlşkan suat=yakışıklı karizmatk sempatil tatlı zeki çalşkan başarılı romantk mantıklı...çokkk levent=hımm...yrdm swr(aşırı ama nese) ela=gsel başarılı ii kalpli saf temz yrkli julide=gsell alımlı çekici tmz kalpli melek arslan=semapatk kmk bi de çekici (hrksi çkio maa.) fikret=sert ama annecil haldun=akıllı sert duygu=..... zrladm çkmıo eylül=...... zrladm bulamadım!! güney=szn bttiği yer ooo çok tatlı karizmatk(dmk ble ytmez) ahmet=......hasn tarzı mrt tarzı ii bri kmk | |
|
össlleemmm Muhabir
Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/11/94 Nerden : Antalya İş/Hobiler : (MEL & BEK) KUTSİ,BARIŞ A. ve DOKTORLAR ile İlgili Herşey ve İnternet,Futbol,Karete,Gezmek Lakap : Erkek Fatma:) Mesaj Sayısı : 1053 Ruh haLi : Hangi TakımLısın? : Sitedeki Hayvanın : Fan Clup : Kayıt tarihi : 28/02/09
| |